Valio OLO™ tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun

Valio OLO™ tuoteperhe sisältää välipalavaihtoehtoja, jotka edistävät vatsan hyvinvontia.  Kaikki ihanat Valio OLO™ maut sisältävät runsaasti D-vitamiinia ja maistuvat tietenkin herkulliselle.

Ihania makuja laidasta laitaan

Valio OLO™ jogurtti on ihanan maukas osa terveellistä ruokavaliota. Ainesosat on valittu edistämään vatsan hyvinvointia ja jogurtit sisältävätkin runsaasti kuitua, joka on tärkeä osa terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa. Monipakkauksissa olevista 125 g:n pikareista löytyy neljä eri makuvaihtoehtoa: raikkaan hedelmäinen persikka-vadelma, pehmeä vilja, täyteläinen luumu ja mehukas mansikka.

 

"Epämääräiset vatsavaivat ovat lähes aina korjattavissa elintapa- ja ruokavaliomuutoksilla"

Yhdestä pikarista viidennes päivän kuidun saantisuosituksesta

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan saantisuositusten mukaan suomalaisen aikuisen tulisi päivittäin saada ravinnosta 25-35 grammaa kuituja. Todellinen saanti jää suosituksiin nähden alhaiseksi - naisilla keskimäärin 21 grammaan ja miehillä 23 grammaan (Finravinto -tutkimus, 2007).

Epämääräiset vatsavaivat, jotka useimmiten johtuvat riittämättömästä kuidun saannista, kiireestä, stressistä ja liikunnan puutteesta, ovat lähes aina korjattavissa elintapa- ja ruokavaliomuutoksilla.

Valio OLO™ jogurtin vaikutukset ovat yksilöllisiä. Kuitenkin jo yhdestä Valio OLO™ jogurttipikarista (125 g) saa noin viidenneksen päivän kuidun saantisuosituksesta.


Energiatarpeesi