Valio OLO™ tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun

Valio OLO™ tuoteperhe sisältää lukuisia erilaisia välipalavaihtoehtoja, jotka edistävät vtsan hyvinvontia.  Kaikki ihanat Valio OLO™ maut sisältävät runsaasti D-vitamiinia ja tietenkin maistuvat herkulliselle.

Kaksi vähemmän makeaa vaihtoehtoa

Valio OLO™ 70 jogurtit ovat hyvä valinta moneen tarkoitukseen. Yhdelle välipalan vähärasvaisuus on merkittävä asia, toiselle kalorimäärä ja kolmannelle sokeri, mutta miksi yksi tuote ei voisi sopia tässä suhteessa kaikille? Juuri siksi Valio OLO™ 70 on sekä vähärasvaisempi että -kalorisempi. Eikä aina ole kyse edes ravintosisällön tarkkailusta, vaan myös mausta: tämä jogurtti on selkeästi vähemmän makea sitä kaipaavalle. Valitse kahdesta mausta: mustikka-vilja ja vadelma-karhunvatukka.

Ihania makuja laidasta laitaan

Valio OLO™ jogurtti on ihanan maukas osa terveellistä ruokavaliota, ja makuvalikoima tarjoaa lukuisia erilaisia vaihtoehtoja. Monipakkauksissa olevat 125 g:n pikarit tarjoavat makuvaihtoehtoja enemmänkin: löytyy persikka-vadelma, vilja, puolukka-vanilja, mustikka, uuniomena, luumu ja mansikka.

 Monipakkausvaihtoehtojakin on valittavana useamman kokoisille talouksille: valikoimasta löytyy neljän ja kahdeksan yksittäispikarin pakkauksia.

"Epämääräiset vatsavaivat ovat lähes aina korjattavissa elintapa- ja ruokavaliomuutoksilla"

Yhdestä pikarista viidennes päivän kuidun saantisuosituksesta

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan saantisuositusten mukaan suomalaisen aikuisen tulisi päivittäin saada ravinnosta 25-35 grammaa kuituja. Todellinen saanti jää suosituksiin nähden alhaiseksi - naisilla keskimäärin 21 grammaan ja miehillä 23 grammaan (Finravinto -tutkimus, 2007).

Epämääräiset vatsavaivat, jotka useimmiten johtuvat riittämättömästä kuidun saannista, kiireestä, stressistä ja liikunnan puutteesta, ovat lähes aina korjattavissa elintapa- ja ruokavaliomuutoksilla.

Valio OLO™ jogurtin vaikutukset ovat yksilöllisiä. Kuitenkin jo yhdestä Valio OLO™ jogurttipikarista (125 g) saa noin viidenneksen päivän kuidun saantisuosituksesta.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi