Vahva mutta lempeä Valio Polar® on monen suosikki

Valio Polar® juustoissa on ainutlaatuinen maku, joka on yhdistelmä vahvaa emmentalia ja lempeää goudaa. Pohjoisen luonnosta ammentava juusto on ollut monen suomalaisen suosikki jo vuosien ajan. Se maistuu niin leivän päällä, ruoanlaitossa kuin ihan sellaisenaan.

Ainutlaatuisen maun salaisuus

Valio Polar® juustot tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Maku on samaan aikaan vahva ja lempeä – ei liian voimakas, vaan juuri sopiva. Ainutlaatuisen maun salaisuus on jo vuonna 1979 Valiolla käyttöön otettu resepti. Tänäkin päivänä kaikki Valio Polar® juustot valmistetaan Suomessa, suomalaisesta maidosta.

Poro flat breadMonipuolinen Valio Polar®

Laajasta Valio Polar® tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun: kevyempää ja täyteläisempää, voimakkaampaa ja miedompaa, palaa, viipaleita ja sulatejuustoa.

Valio Polar® Täyteläinen on nimensä mukaan täyteläinen makunautinto. Vahvempia makuja etsivälle maistuu Valio Polar® Aromikas, jota on kypsytetty pidempään kuin muita Valio Polar® juustoja. Hieman makeaan taittava Valio Polar® Saaristo on puolestaan täydellinen makupari vaikkapa saaristolaisleivälle, ja savuisten makujen ystävä arvostaa aidolla lepällä savustettua Valio Polar® Leppäsavu juustoa. Valio Polar® sulatejuustossa tuttu maku on uudessa muodossa. Myös tuoteperheen kevyemmissä vaihtoehdoissa on alhaisemmasta rasvapitoisuudesta huolimatta vahvasti makua.

Valio ValSa - Täyttä makua vähemmän suolaa logoSuosikkijuusto nyt myös vähemmällä suolalla

Valio Polar® on nyt saatavilla vähemmällä suolalla. Valio Polar® 15% ValSa® on arjen järkevä valinta leivän päälle. Siinä on yli 50 % vähemmän suolaa kuin juustoissa keskimäärin, mutta tuttu erinomainen maku. Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa juustolla on Sydänmerkki, kuten myös Valio Polar® 10 % ja Valio Polar® 5 % juustoilla. Lue lisää maitosuolasta ›

Tutustu koko Valio Polar® tuoteperheeseen ›

” Valio Polar® juustot tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan.”

Valio Polar® ruoanlaitossa

Valio Polar® juustoja voi käyttää ruoanlaittoon niin raasteena, kuutioina kuin osana kypsytettyjä ruokia. Syysiltojen iloksi on ihanaa leipoa herkullisen täyteläinen poroquiche. Poron ja juuston liitto toimii hienosti omenan raikkaudella höystettynä myös omenaisessa porokeitossa. Perinteisen rehti ja maistuva herkku, uunimakkara, saa uuden ulottuvuuden juustosta ja perunalisäkkeestä juustolenkin ja hunajaperunoiden muodossa. Valio Polar® sopii myös eksoottisempiin ruokiin, esimerkiksi raasteena fajitasten päälle.

Katso lisää reseptejä ›


Energiatarpeesi