Nostalginen mutta aina uudistuva Valiojogurtti®

Valio aloitti teollisen jogurtin valmistuksen valtakunnalliseen jakeluun Suomessa vuonna 1968. Tämän jälkeen suomalaisista tuli pikkuhiljaa suoranainen jogurttikansa. Monille jo lapsuusvuosilta tuttu Valiojogurtti® kantaa ylpeydellä perinnettä, mutta pyrkii samalla myös uudistumaan koko ajan kuluttajien toiveiden mukaisesti.

Laaja valikoima jogurtinystäville

Tänä päivänä Valion jogurttivalikoimaan kuuluu perusjogurtin lisäksi rasvattomia, vähälaktoosisia HYLA®- ja laktoosittomia jogurtteja, juotavia jogurtteja, kerrosjogurtteja, vähemmän sokeria sisältäviä jogurtteja sekä monia muita herkullisia ja terveellisiä jogurtteja vastaamaan erilaisten kuluttajien toiveisiin. Valiojogurtti® tuotteiden vankka pohja on sen pitkässä perinteessä, mutta elinvoimansa se ammentaa muuntumiskyvystä, uusiutuvien makutottumusten ja arjen tarpeiden herkästä ennakoinnista.

Näin suomalaisista tehtiin jogurttikansaa

Suomalaisista tuli nopeasti jogurttikansaa, kun tuote ilmestyi markkinoille 1968. Varmaankin lähes kaikki 60-70-luvun taitteessa lapsuuttaan eläneet suomalaiset tuntevat sydämissään nostalgisen ailahduksen muistellessaan Valiojogurtti® pakkausilmettä ja mainontaa alkutaipaleelta.

Nykyisin Suomi on jogurtin syönnin kärkimaita maailmassa: jokainen suomalainen syö vuodessa keskimäärin yli 20 kiloa jogurttia – ja yli 40-vuotias Valiojogurtti® on edelleen suomalaisten suosikki. Tuoteperhe on menestyksekkäästi laajentunut kattamaan erilaisten kohderyhmien tarpeita ja toiveita toimien suunnannäyttäjänä jogurttimarkkinoilla.

 

 


Energiatarpeesi