Tuija Pehkonen on VegeChef 2022!

Haastoimme Tuijan, Sara Kukkosen ja Dani Hännisen kokkauskilpailuun, jossa valmistettiin aikapaineen alla nopeaa ja herkullista Gold&Greenin uutuustuotteista: Vegekuutioista sekä Vegenugeteista. Missasitko kilpailun? Katso huikeat suoritukset alta, tutustu tuotteisiin ja löydä uudet, helpot suosikkireseptisi. Ready, set, Gold&Green!

Haasteen finaalikierros

  • Saran vegenugetit ja selleriremoulade

  • Tuijan vegenugetit pikatsatsikilla

Saran selleriremouladekastike

Majoneesia
Dijon-sinappia
Sitruunaa
Créme fraîchea
Sinappia
Selleriä
Sokeria
(Tilliä maun mukaan)

  1. Laita kulhoon majonesi (noin 2 rkl), créme fraîche (1-2 rkl), dijon sinappi (noin 1tl oman maun mukaan) ja ripaus sokeria. Sekoita hyvin.

  2. Pilko puolikas sipuli pieniksi kuutioiksi sekä raasta selleri karkeiksi suikaleiksi. Raasta joukkoon sitruunan kuorta sekä purista mukaan sitruunanmehua. Lisää tilliä halutessasi. Sekoita loput ainekset kastikkeeseen mukaan.

  3. Nautitaan Gold&Green vegenugettien kanssa.

Tuijan pikatsatsiki ja dippivihannekset

Turkkilaistajogurttia
Korianteria
Valkosipulinkynsi
Kurkkua (1/2)
Suolaa
Sokeria
Pippuria
Dippivihannekset (Esim. Kurkkua, tomaattia, kukkakaalia)
Valmis salsakastike

  1. Sekoita jogurttiin raastettu kurkku, silputtu korianteri, hienonnettu valkosipuli sekä ripaus suolaa, sokeria ja pippuria.

  2. Leikkaa vihannekset dipattaviksi paloiksi.

  3. Nautitaan Gold&Green vegenugettien kanssa.

Haasteen ensimmäinen kierros

  • Danin Vegewokki

  • Saran Bibimbap

  • Tuijan Pähkinä-curry