Valio rasvaton maitojauhe instant

Valio rasvaton maitojauhe instant

Valio rasvaton maitojauhe instant

Pakkauskoot

  • 400 g kotelo

Monikäyttöinen Valio maitojauhe on aitoa maitoa kätevässä ja hyvin säilyvässä muodossa. Jauhe ei vaadi kylmäsäilytystä, ja siksi se onkin oivallinen maitovara kotikeittiöön, mökille, veneeseen ja mukaan retkille. Maitojauheen ominaisuudet sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan. Valio maitojauhetta löydät myös laktoosittomana. Instant-ominaisuus tarkoittaa, että jauhe liukenee nopeasti nesteisiin.

  • 400 g kotelo

Pakkauskoot

  • 400 g kotelo

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1518 kJ
Energia kcal
362 kcal
Rasva
0,6 g
josta tyydyttynyttä
0,4 g
Hiilihydraatit
53 g
josta sokereita
53 g
Proteiini
35 g
Suola
1 g

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
10 µg(200 %*)
B12-vitamiinia
6,2 µg(248 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
1600 mg(80 %*)
Kalsiumia
1200 mg(150 %*)
Jodia
150 µg(100 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

rasvaton maito*, emulgointiaine (rypsilesitiini), D-vitamiini.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytetään suljettuna kuivassa paikassa ja huoneenlämmössä.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Lapinlahti
Kotimaisuusaste:
99.9

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio rasvaton maitojauhe instant 400 g

Valion tuotenumero

84062

EAN-numero

6408430840625

Myyntierä

10 kpl

Tuotteen käyttö

Maitojauhetta voidaan käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa ja leivonnassa. Maitojauhe lisää leivonnaisten kuohkeutta, antaa kullankeltaisen paistopinnan ja täyteläisen maun. Leivonnaiset säilyvät mehevinä pitempään, koska jauhe sitoo kosteutta. Maitojauhetta voi käyttää myös voiteluun munan asemesta. KÄYTTÖOHJEET Ruoanvalmistus: Sekoita maitojauhe joko kuiviin aineisiin tai nesteeseen. Maitojauhetta ei tarvitse kypsentää, joten voit lisätä sen esimerkiksi keittoion ja puuroon valmistuksen loppuvaiheessa.. Käytä uuniruokien valmistuksessa 25 °C normaalia alhaisempaa lämpötilaa. Maitojauheen voi myös ripotella ruokiin soseutusvaiheessa (esim. perunamuusi). Leivonta: Sekoita maitojauhe joko kuiviin aineisiin tai nesteeseen. ANNOSTELU Maitoa vastaava seos: noin 2 dl maitojauhetta + 1 l vettä Leivonnaisten voitelu: 1 osa maitojauhetta + 1 osa vettä 1 dl maitojauhetta painaa 55 g