Valio Edam 17 % juusto

Valio Edam 17 % juusto

Valio Edam 17 % juusto

Valio Edam 17 % on koko perheelle maistuva ja tuttu leivänpäälle juusto kevyempänä 17 % rasvaa sisältävänä versiona.Valio Edam 17 % on miedon ja raikkaan makuista, pienikoloista juustoa, joka soveltuu erinomaisesti leivän päälle, mutta sitä voidaan käyttää myös ruoanvalmistuksessa. Kaikki Valio Edam juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä säilöntäaineita.Valio Edam juustot ovat laktoosittomia, säilöntäaineettomia ja sopivat kasvisruokavalioon.

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu maito*, suola ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Lapinlahti
Kotimaisuusaste:
98,7

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Edam 17 % e350 g

Valion tuotenumero

3902

EAN-numero

6408430039029

Myyntierä

24 kpl

Parasta ennen -leima

210 päivää

Pakkaustiedot

Mitat

Pituus
47 mm
Leveys
125 mm
Korkeus
57 mm
Nettopaino
0.35 kg

Pakkausjätetiedot

Aaltopahvi
10.62 g
Puu
11.57 g
Yhdistelmämuovi
6 g

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1140 kJ
Energia kcal
273 kcal
Rasva
17 g
josta tyydyttynyttä
10 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
3,7 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,3 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
josta polyolit
0 g
josta tärkkelys
0 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
29 g
Suola
1,30 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
0 %
Rasvapitoisuus
17 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
0,9 µg
36 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,3 mg
21 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Fosforia
550 mg
79 % päivän saantisuosituksesta
Kalsiumia
880 mg
110 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
3,9 mg
39 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Lisäominaisuudet

  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • gluteeniton
  • säilöntäaineeton
  • väriaineeton
  • homogenoimaton
  • laktoositon
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • sokeriton
  • runsaasti proteiinia
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • ei lisättyjä sokereita

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete