Valio Kappeli® Saint Paulin juusto

Valio Kappeli® Saint Paulin juusto

Pakkauskoot

Valio Kappeli® juuston mausta ovat tähän asti saaneet nauttia ainostaan Manhattanin deli-kauppojen asiakkaat New Yorkissa. Tätä pehmeän suussa sulavaa Saint Paulin-juustoa on valmistettu Lapinlahdella jo vuosien ajan. Täyteläinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® sopii erityisesti herkutteluun, mutta kokeile sitä myös voilevälle tai vaikkapa juustosalaattiin.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

pastöroitu maito*, suola, hapate ja väriaine (E 160b pinnassa).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
98,6

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1649 kJ
Energia kcal
398 kcal
Rasva
34 g
josta tyydyttynyttä
20 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
7,5 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,6 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
josta polyolit
0 g
josta tärkkelys
0 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
22 g
Suola
1,40 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
34 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
2,34 µg
94 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Fosforia
420 mg
60 % päivän saantisuosituksesta
Kalsiumia
670 mg
84 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
2,7 mg
27 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Lisäominaisuudet

  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • gluteeniton
  • säilöntäaineeton
  • homogenoimaton
  • laktoositon
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • sokeriton
  • pastöroitu
  • runsaasti proteiinia
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • ei lisättyjä sokereita

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete