Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuusto laktoositon

Valio Koskenlaskija® paprika sulatejuusto laktoositon

Pakkauskoot

Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto, jolla on vahvat suomalaiset juuret jo vuodesta 1933. Valio Koskenlaskija® antaa herkullisen ja täyteläisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Sopii myös sellaisenaan leivälle ja on erinomainen retkieväs!

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Juusto*, vesi, voi*, punainen ja vihreä paprika (7 %), sulatesuolat (E 452, E 339, E 331), säilöntäaine (E 200).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Vantaa
Kotimaisuusaste:
96,5

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Tuotteen käyttö

Leivän päälle, ruoanlaittoon; kastikkeisiin, keittoihin.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1150 kJ
Energia kcal
280 kcal
Rasva
22 g
Josta tyydyttynyttä
12 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
4,3 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,4 g
Hiilihydraatit
0 g
Josta sokereita
0 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
19 g
Suola
2,80 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
22 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
1,6 µg
64 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
570 mg
71 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Lisäominaisuudet

  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • gluteeniton
  • väriaineeton
  • homogenoimaton
  • laktoositon
  • ei lisättyjä sokereita
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • sokeriton
  • voimakassuolainen
  • pastöroitu
  • runsaasti proteiinia
  • maustettu

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
  • natriumsitraattia