Valio Koskenlaskija® valkosipuli sulatejuusto laktoositon

Valio Koskenlaskija® valkosipuli sulatejuusto laktoositon

Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto, jolla on vahvat suomalaiset juuret jo vuodesta 1933. Valio Koskenlaskija® antaa herkullisen ja täyteläisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Sopii myös sellaisenaan leivälle ja on erinomainen retkieväs!

Pakkauskoot
250 g pakkaus

Tuotetiedot

Avaa/suljeTuotetiedot
Ainesosat

Juusto*, vesi, voi*, valkosipuli (6 %), sulatesuolat (E452, E339, E331), säilöntäaine (E234).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle + 8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Hyvää Suomesta (Joutsen) LAKTOOSITON- tekstimerkki
Valmistusmaa Suomi
Valmistaja Valio Oy, Vantaa
Kotimaisuusaste 91
Pakkausten hävittämistapa
  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi

  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Avaa/suljeRavintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia kj 1137 kJ
Energia kcal 274 kcal
Rasva 22 g
Josta tyydyttynyttä 12 g
Kertatyydyttymättömät rasvat 4,3 g
Monityydyttymättömät rasvat 0,4 g
Hiilihydraatit 0 g
Josta sokereita 0 g
Proteiini 19 g
Suola 2,5 g
Laktoosia 0 g
Kivennäisaineet (100 g:ssa)
Kalsiumia570 mg
71 % päivän saantisuosituksesta
Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet
  • Maito ja maitotuotteet
Koostumustiedot (100 g:ssa)
Rasvapitoisuus 22 %
Lisäominaisuudet
  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • homogenoimaton
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • maustettu
  • runsaasti proteiinia
  • pastöroitu
  • ei lisättyjä sokereita
  • voimakassuolainen
  • gluteeniton (alle 20mg/kg)
Tuote sisältää
  • mikrobiologinen juoksete
  • valkosipuli

Vastaavia tuotteita

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi