Valio Koskenlaskija® valkosipuli sulatejuusto laktoositon

Valio Koskenlaskija® valkosipuli sulatejuusto laktoositon

Pakkauskoot

Valio Koskenlaskija® on voimakkaasti juustoinen sulatejuusto, jolla on vahvat suomalaiset juuret jo vuodesta 1933. Valio Koskenlaskija® antaa herkullisen ja täyteläisen maun kastikkeisiin, keittoihin, leivontaan ja laatikkoruokiin. Sopii myös sellaisenaan leivälle ja on erinomainen retkieväs!

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Juusto*, vesi, voi*, valkosipuli (6 %), sulatesuolat (E452, E339, E331), säilöntäaine (E234).

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle + 8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Tuotteen käyttö

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Vantaa
Kotimaisuusaste:
91

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1137 kJ
Energia kcal
274 kcal
Rasva
22 g
Josta tyydyttynyttä
12 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
4,3 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,4 g
Hiilihydraatit
0 g
Josta sokereita
0 g
Proteiini
19 g
Suola
2,50 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
22 %

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
570 mg
71 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Lisäominaisuudet

  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • GMO-vapaa - tuotantoketjussa ei käytetä muuntogeenisiä rehukasveja
  • gluteeniton
  • väriaineeton
  • homogenoimaton
  • laktoositon
  • ei lisättyjä sokereita
  • kasvisruokavalioon (laktovegetaarinen)
  • sokeriton
  • voimakassuolainen
  • pastöroitu
  • runsaasti proteiinia
  • maustettu

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
  • natriumsitraattia
  • valkosipuli