Valio Oltermanni® 17 % kermajuusto

Valio Oltermanni® 17 % kermajuusto

Valio Oltermanni® 17 % kermajuusto

Valio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, ja sen mieto ja kermainen maku on etenkin lapsiperheiden mieleen. Valio Oltermanni® 17 % on samaa maistuvaa kermajuustoa kevyempänä, 17 % rasvaa sisältävänä versiona. Kokeile leivän päälle tai ruuanlaittoon, esimerkiksi lämpimiin leipiin, kuorruttamiseen, tai salaatteihin. Kaikki Valio Oltermanni® juustot valmistetaan suomalaisesta maidosta eivätkä ne sisällä lisäaineita.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1135 kJ
Energia kcal
272 kcal
Rasva
17 g
josta tyydyttynyttä
10 g
josta kertatyydyttymätöntä
3,7 g
josta monityydyttymätöntä
0,3 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
29 g
Suola
1,30 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
17 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
0,75 µg
30 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,27 mg
19 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
910 mg
114 % päivän saantisuosituksesta
Fosforia
560 mg
80 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
4,1 mg
41 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu maito*, hapate ja suola

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Haapavesi
Kotimaisuusaste:
98,5

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Oltermanni® 17 % e900 g

Valion tuotenumero

3951

EAN-numero

6408430039517

Myyntierä

11 kpl

Tuotteen käyttö

Valio Oltermanni sopii voileiville, lämpimiin leipiin, kuorruttamiseen, salaatteihin sekä juustotarjottimille.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä muovipakkauksena

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›