Valio Viola® valkosipuli tuorejuusto laktoositon

Valio Viola® valkosipuli tuorejuusto laktoositon

Valio Viola® valkosipuli tuorejuusto laktoositon

Pakkauskoot

Valio Viola® valkosipuli tuorejuuston maku on herkullinen ja rakenne pehmeästi levittyvä. Se sopii erinomaisesti ruoanlaittoon ja leivontaan ja on maistuvaa myös leivän tai keksin päällä. Valio Viola® tuorejuustoista löydät laajan valikoiman suolaisia ja makeita makuja sekä myös kevyempiä variantteja. Kaikki Viola® tuorejuustot ovat laktoosittomia.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito* ja kerma*, vesi, valkosipuli (1,8 %), vahamaissitärkkelys, sitruunamehutiiviste, suola, sokeri, sakeuttamisaineet (E407, E410), aromi ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään kannessa merkittyyn päivään. Säilyy avattuna jääkaapissa n. 5-8 päivää.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
96

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Viola® e200 g valkosipuli tuorejuusto laktoositon

Valion tuotenumero

33948

EAN-numero

6408430339488

Myyntierä

8 kpl

Tuotteen käyttö

Leivälle, ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä rasia ja painokansi muovipakkauksena, foliokansi metallipakkauksena

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1048 kJ
Energia kcal
248 kcal
Rasva
23 g
josta tyydyttynyttä
13,6 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
5,1 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,4 g
Hiilihydraatit
4,7 g
josta sokereita
2,4 g
Proteiini
6,3 g
Suola
1,10 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
0,1 %
Marja- ja hedelmäpitoisuus
1,8 %
Rasvapitoisuus
23 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet
  • Rikkidioksidi ja sulfiitti

Tuote sisältää

  • johanneksenleipäpuuta E410
  • maissia
  • karrageenia E407
  • valkosipuli