Kermat ja kastikkeet

Valion kermoista löytyy vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen makeista jälkiruoista hienostuneisiin pääruokiin ja kahvin sekaan lorautettavaksi. Valmiiksi maustetut Valio ruokakermat ja kastikkeet helpottavat arkea.

Maustetut kermat leivontaan

Helppokäyttöiset Valion leivontakermat vispautuvat näppärästi kuohkeaksi vaahdoksi; kiehauttamalla niistä saa puolestaan täyteläisen kastikkeen kädenkäänteessä. Tuotteet sopivat vaahdotettuna pursotuksiin ja leivonnaisten täytteeksi. Kastikkeeksi muunnettuina ne toimivat vaikkapa kuorrutteessa ja jäätelön kaverina.

Kermat nopeisiin arkiruokiin

Arkena nopeus on valttia. Valion ruokakermoilla ja valmiilla kastikkeilla saat arkiruokaan helposti hyvää makua.

Tutustu maustettuihin ruokakermoihin

Hapankermat

Valio kermaviilit ja Valio crème fraîche toimivat hyvänä pohjana salaatinkastikkeissa, dipeissä ja kastikkeissa sekä suolaisiin ja makeisiin taikinoihin ja mehevien piirakoiden täytteisiin.

kaikki hapankermat

Valio ruokakermat

Valio ruokakermassa kiteytyvät ruoanlaittajalle tärkeät tekijät: maku, helppous, monikäyttöisyys ja pitkä säilyvyysaika. Ruokakerma tuo ihanaa täyteläisyyttä, sakeutta ja kerman pehmeää vaaleutta ruokiin.

Maustamattomat ruokakermat

Valio kuohukermat, vispikermat ja vaniljakastikkeet

Kuohkea kermanokare muuttaa yksinkertaisenkin kiisselin hienostuneeksi jälkiruoaksi. Kermat ovat parhaimmillaan ruoanvalmistuksessa tai vaahdotettuna jälkiruoissa tai leivonnaisissa. Valion vaniljakastikkeilla taiot nopeat jälkiruoat.

Valio kahvikermat ja kevytkermat

Valio kahvikerma tekee kahviin kermaisen täyteläisen ja pehmeän maun. Valio kevytkerma on vaihtoehto kevyempää kermaa kaipaaville ja sopii käytettäväksi kahvin kanssa tai leivonnassa.

Kerman kera siitä saa kaksin verroin parempaa!

  • Valio kerma arkistomainos

  • Valio kerma arkistomainos

Ruokavinkit
Mitä eroa on kuohu- ja vispikermalla?
Leivonta
Leivo, leivo, leivo
Tuotteen takana
Lupauksemme ruoanlaittajille: tällä onnistut!