Raikkaat uutuudet korostavat ruoan omia makuja

Uudet Valio ruokakerma & rahka ja Valio kermaviili & rahka ovat helppokäyttöisiä kotikokin apureita. Niissä rahkan raikkaus ja täyteläisyys yhdistyvät tuttujen ruoanvalmistustuotteiden mainioihin ominaisuuksiin. Uutta makua ruoanlaittoon!

Näin syntyi Valio &Rahka

Mikä on &Rahka?

Valio &Rahka on terveellistä arkiruokailua arvostaville kotikokkaajlle tarkoitettu uusi laktoositon ruoanvalmistuskokonaisuus. Tuotteissa on 20 % raikasta rahkaa. Se auttaa uutuuksia korostamaan ruoan omia makuja ja tuomaan täyteläisyyttä ruokaan.

Valio ruokakerma & Rahka?

Rahkan täyteläisyyttä ja proteiinipitoisuutta ruokaan tuova laktoositon tuote, jota käytetään kuin tavallista ruokakermaa. Sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen: keittoihin, kastikkeisiin ja pannu-, wokki- sekä uuniruokiin.

Valio kermaviili & Rahka?

Vain 3 % rasvaa, mutta runsaasti proteiinia sisältävää monipuolista uutuutta on helppo käyttää. Laktoositon ja lisäaineeton tuote sopii parhaiten erilaisiin salaatti- ja dippikastikkeisiin. Voit käyttää tuotetta myös kastikkeen pohjana esimerkiksi liha- ja kalaruoille sekä lämpimille vihanneksille.

Valio &Rahka - helposti uutta makua ruokaan

Yrttipasta › Bataattilaatikko › Kasviskalakeitto › Mausteiset broilerpyörykät › Makeat dippikastikkeet › Brunssimuffinit ›

Brändit

Tuotteet

0 kpl

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi