Valio Gefilus® mansikka-vadelmakeitto

Valio Gefilus® mansikka-vadelmakeitto

Valio Gefilus® mansikka-vadelmakeitto

Pakkauskoot

  • tölkki

Virkisty raikkaasti! Valio Gefilus® mansikka-vadelmakeitto on hyvä aloitus päivälle tai maistuva välipala. Keitto sisältää riboflaviinia (B2), B12-vitamiinia ja runsaasti C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Mukana myös LGG® maitohappobakteeri.

  • tölkki

Pakkauskoot

  • tölkki

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
195 kJ
Energia kcal
46 kcal
Rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
11 g
josta sokereita
9,5 g
Proteiini
0 g
Suola
0,03 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
0 %
Lisätty sokeria
9 %
Marja- ja hedelmäpitoisuus
14 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
1 µg(20 %*)
C-vitamiinia
40 mg(50 %*)
Riboflaviinia
0,21 mg(15 %*)
B12-vitamiinia
0,38 µg(15 %*)

Tuote sisältää

  • maissia

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

vesi, sokeri, mansikkasose (7 %), vadelmasose (7 %), sakeuttamisaine (guarkumi), muunnettu maissitärkkelys, vitamiinit (D2, C, riboflaviini (B2) ja B12), Lactobacillus rhamnosus GG.

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa. Säilyy avattuna jääkaapissa noin viikon.

Valmistaja:
Valio Oy, Helsingin mehutehdas

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Gefilus® mansikka-vadelmakeitto 1 kg

Valion tuotenumero

67102

EAN-numero

6408430671021

Myyntierä

5 kpl

Lisätiedot

Tuote pastöroidaan ennen Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteerin lisäämistä.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä tölkki kartonkipakkauksena ja irti kiertyvä osa korkkia muovipakkauksena. Korkin kaulaosa saa jäädä kiinni kartonkitölkkiin, kierrätysjärjestelmä käsittelee myös nämä osat.