Valio PROfeel® proteiinirahka kuningatar

Valio PROfeel® proteiinirahka kuningatar

Valio PROfeel® proteiinirahka kuningatar

Pakkauskoot

Valio PROfeel® vähemmän hiilihydraatteja sisältävät rahkat ovat mainioita välipaloja, jos haluat vähentää hiilihydraattien ja sokereiden saantia, mutta välttää keinomakeutettuja tuotteita. Tuotteet sisältävät 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja kuin tavanomaiset maustetut rahkat. Yhdestä PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävästä rahkasta saat herkullisen maun ja pehmeän rakenteen lisäksi 18 g proteiinia. Maustetuissa PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävissä rahkoissa on kolme herkullista makua; kuningatar, puolukka-vanilja sekä mansikka-raparperi.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito* (laktoosia poistettu), sokeri, vadelmatäysmehu tiivisteestä (0,4 %), mustikkatäysmehu tiivisteestä (0,3 %), puolukkatäysmehu tiivisteestä (0,1 %), aromit, värit (punajuuriväri ja E163), sakeuttamisaine (pektiini) ja hapate

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C:ssa.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
91,5

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio PROfeel® proteiinirahka 175 g kuningatar vähemmän hiilihydraatteja laktoositon

Valion tuotenumero

40770

EAN-numero

6408430407705

Myyntierä

12 kpl

Pakkauksen kierrätysohje

Irrota pinnan kääre ja kierrätä se kartonkina. Kierrätä sisäpikari, irtokansi ja lusikka muovipakkauksena ja saumattu kansi metallina.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
281 kJ
Energia kcal
67 kcal
Rasva
0,2 g
josta tyydyttynyttä
0,1 g
Hiilihydraatit
6 g
josta sokereita
5,9 g
Proteiini
10 g
Suola
0,06 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
5 %
Marja- ja hedelmäpitoisuus
0,9 %
Rasvapitoisuus
0,2 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • vaniljaa/vanilliinia
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›