Valio PROfeel® proteiinirahka mansikka-raparperi

Valio PROfeel® proteiinirahka mansikka-raparperi

Valio PROfeel® proteiinirahka mansikka-raparperi

Pakkauskoot

Valio PROfeel® vähemmän hiilihydraatteja sisältävät rahkat ovat mainioita välipaloja, jos haluat vähentää hiilihydraattien ja sokereiden saantia, mutta välttää keinomakeutettuja tuotteita. Tuotteet sisältävät 50 % vähemmän sokeria ja hiilihydraatteja kuin tavanomaiset maustetut rahkat. Yhdestä PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävästä rahkasta saat herkullisen maun ja pehmeän rakenteen lisäksi 18 g proteiinia. Maustetuissa PROfeel® vähemmän hiilihydraattia sisältävissä rahkoissa on kolme herkullista makua; kuningatar, puolukka-vanilja sekä mansikka-raparperi.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito* (laktoosia poistettu), sokeri, mansikkasose (0,4 %), raparperitäysmehu tiivisteestä (0,4 %), aromit, väri (punajuuriväri), sakeuttamisaine (pektiini) ja hapate

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +8 °C. Parasta ennen -päiväys kannessa

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
91,5

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio PROfeel® proteiinirahka 175 g mansikka-raparperi vähemmän hiilihydraatteja laktoositon

Valion tuotenumero

40757

EAN-numero

6408430407576

Myyntierä

12 kpl

Parasta ennen -leima

32 päivää

Lisätiedot

Sisältää 50 % vähemmän hiilihydraatteja ja sokeria verrattuna tavanomaisiin maustettuihin rahkoihin.

Pakkauksen kierrätysohje

Irrota pinnan kääre ja kierrätä se kartonkina. Kierrätä sisäpikari, irtokansi ja lusikka muovipakkauksena ja saumattu kansi metallina.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
272 kJ
Energia kcal
65 kcal
Rasva
0,2 g
josta tyydyttynyttä
0,1 g
Hiilihydraatit
5,9 g
josta sokereita
5,8 g
Proteiini
10 g
Suola
0,06 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
5,1 %
Marja- ja hedelmäpitoisuus
0,8 %
Rasvapitoisuus
0,2 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet