Gold&Green® Nyhtökaura®

Gold&Green® Nyhtökaura®

Gold&Green® Nyhtökaura®

Pakkauskoot

  • 1,5 pakkaus

Maustamaton Nyhtökaura® Nude sopii jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista uusiin tuttavuuksiin. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä ja antaa tilaa luovuudelle keittiössä. Mausta mielesi mukaan! Pannulla Nyhtökaura paistuu rapeaksi ja imee itseensä makua. Kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua, rautaa ja roimasti proteiinia, ja sille on myönnetty Sydänmerkki. Syö hyvää, tee hyvää.

  • 1,5 pakkaus

Pakkauskoot

  • 1,5 pakkaus

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
813 kJ
Energia kcal
194 kcal
Rasva
5,3 g
josta tyydyttynyttä
0,7 g
Hiilihydraatit
6,6 g
josta sokereita
1,2 g
Ravintokuitua
6,6 g
Proteiini
27 g
Suola
0,52 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
5,3 %

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
390 mg(19 %*)
Rautaa
4,3 mg(30 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

Saattaa sisältää

  • Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

Vesi, kaura* 20 % (kauralese*, täysjyväkaurajauho*, kauraproteiini*), herneproteiini 20 %, härkäpapuproteiini 11 %, rapsiöljy. Saattaa sisältää pieniä määriä vehnää, ruista ja ohraa.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytettävä alle +6 °C:ssa.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valmistuttaja Valio Oy
Kotimaisuusaste:
49

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Gold&Green® Nyhtökaura® 1,5 kg Nude

Valion tuotenumero

34705

EAN-numero

6408430347056

Myyntierä

2 kpl

Lisätiedot

100% PLANT-BASED RICH IN PROTEIN & IRON RICH IN FIBRE Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista. / Saltinnehållet beror uteslutande på naturligt förekommande natrium. / Salt content is exclusively due to the presence of naturally occurring sodium. Kauran alkuperä: Suomi ja Ruotsi. Havrets ursprung: Finland och Sverige. Origin of oats: Finland and Sweden. Valmistettu Suomessa. Tillverkad i Finland. Produced in Finland. Annoskoko: Tarvitset vain 60–80 g/hlö, sillä Nyhtökaura® sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia. Portion: Du behöver endast 60–80 g/person, eftersom Pulled Oats® innehåller rikligt med protein och kostfiber. TÄYDELLINEN KOOSTUMUS Paistuu rapeaksi ja sitoo mausteet itseensä. MUTKATTOMASTI HYVÄÄ Valmistettu tarkoin valikoiduista tutuista raaka-aineista. MONIPUOLISESTI RAVITSEVAA Kaura ja palkokasvit täydentävät toisiaan muodostaen kasviproteiinin täynnä proteiinia, kuitua ja rautaa. • Kotimainen, maustamaton ja 100 % vegaaninen kasviproteiinivalmiste • Maukas ja ympäristöystävällinen valinta • Sisältää runsaasti kuitua, rautaa ja proteiinia (27 g/100 g) • Sopii esimerkiksi pastan kanssa, salaatteihin, wokkeihin, pizzaan tai tacojen täytteeksi

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä pakkaus muovina.