Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Pakkauskoot

  • 20 kg säkki

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitojauhe on suunniteltu erityisesti vanhusten ja ikääntyneiden ravitsemustarpeisiin. Jauheella on korkea maitoproteiinipitoisuus ja se sisältää huolella valittuja vitamiineja, mineraaleja ja fosfolipidejä, jotka auttavat tukemaan terveellistä ikääntymistä, ylläpitämällä lihasten ja luiden terveyttä sekä tukemalla kognitiivisia toimintoja. Jauhe on lesitinoitu, jonka vuoksi se liukenee helposti nesteeseen.

  • 20 kg säkki

Pakkauskoot

  • 20 kg säkki

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1490 kJ
Energia kcal
356 kcal
Rasva
2,9 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
Hiilihydraatit
30 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
50 g
Suola
0,65 g
Laktoosia
0,05 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
3 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
10 µg(200 %*)
E-vitamiinia
12 mg(100 %*)
Riboflaviinia
1,5 mg(107 %*)
B6-vitamiinia
1,3 mg(92 %*)
Foolihappo
240 µg(120 %*)
B12-vitamiinia
5 µg(200 %*)
Biotiinia
20 mg(40 %*)
Pantoteenihappoa
2,6 mg(43 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
1200 mg(60 %*)
Kloridia
600 mg(75 %*)
Kalsiumia
1500 mg(187 %*)
Fosforia
1080 mg(154 %*)
Magnesiumia
180 mg(48 %*)
Jodia
130 µg(86 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

Maitoproteiini*, kirnumaito*, emulgointiaine (lesitiini), magnesium, vitamiinit (E, pyridoksiini (B6), foolihappo, D)

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe instant 20 kg

Valion tuotenumero

207085

EAN-numero

6408432070853

Tuotteen käyttö

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhetta voidaan käyttää raaka-aineena monenlaisissa resepteissä ja sen avulla on helppo nostaa ruokien proteiinitasoa. Jauhe on helppokäyttöinen, liukenee hyvin ja tuo ruokiin täyteläisyyttä ja hyvää rakennetta. Jauhe kestää 65-70 °C lämpöhaudetta n. 4 tuntia. Lämpökuorman pienentämiseksi suositellaan jauheen lisäämistä ruokiin viimeisenä. Laktoositon jauhe (laktoosia <0,1%) sopii useimmille herkkävatsaisille; vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla.