Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe

Pakkauskoot

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe on kehitetty tukemaan erityisesti ikääntyvien ravitsemuksellisia tarpeita. Se sisältää runsaasti korkealaatuista, hyvin imeytyvää maitoproteiinia, lisättyjä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä fosfolipidejä, jotka ovat aivojen solukalvojen tärkeitä rakennusaineita.

Pakkauskoot

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1490 kJ
Energia kcal
356 kcal
Rasva
3 g
josta tyydyttynyttä
1,7 g
josta kertatyydyttymätöntä
0,6 g
josta monityydyttymätöntä
0,1 g
Hiilihydraatit
30 g
josta sokereita
30 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
50 g
Suola
0,65 g
Laktoosia
< 0,1 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Heraproteiinia
10 g
Lisätty sokeria
0 %
Rasvapitoisuus
3 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

D-Vitamiinia
10 µg(200 %*)
B12-vitamiinia
5 µg(200 %*)
B6-vitamiinia
1,3 mg(93 %*)
Biotiinia
0,02 mg(40 %*)
E-vitamiinia
12 mg(100 %*)
Foolihappo
240 µg(120 %*)
Pantoteenihappoa
2,6 mg(43 %*)
Riboflaviinia
1,5 mg(107 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kalsiumia
1500 mg(188 %*)
Fosforia
1080 mg(154 %*)
Jodia
130 µg(87 %*)
Kaliumia
1200 mg(60 %*)
Kloridia
600 mg(75 %*)
Magnesiumia
180 mg(48 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

Maitoproteiini*, kirnumaito*, emulgointiaine (lesitiini), magnesium, vitamiinit (E, pyridoksiini (B6), foolihappo, D)

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhe instant 20 kg

Valion tuotenumero

207085

EAN-numero

6408432070853

Myyntierä

1 kpl

Tuotteen käyttö

Valio Eila® NUTRI F+ laktoositon maitoproteiinijauhetta voidaan käyttää raaka-aineena monenlaisissa resepteissä ja sen avulla on helppo nostaa ruokien proteiinitasoa. Jauhe on helppokäyttöinen, liukenee hyvin ja tuo ruokiin täyteläisyyttä ja hyvää rakennetta. Jauhe kestää 65-70 °C lämpöhaudetta n. 4 tuntia. Lämpökuorman pienentämiseksi suositellaan jauheen lisäämistä ruokiin viimeisenä. Laktoositon jauhe (laktoosia <0,1%) sopii useimmille herkkävatsaisille; vähemmän laktoosia sisältävät tuotteet voivat auttaa vähentämään laktoosin nauttimisesta johtuvia ruoansulatusoireita laktoosi-intoleranteilla.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›