Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe

Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe

Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe

Pakkauskoot

  • 25 kg säkki

Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta Valion patentoimalla valmistusmenetelmällä. Se on maultaan luonnollisen raikas ja sisältää runsaasti korkealaatuista maitoproteiinia. Jauhe sopii laajasti laktoosittomien tuotteiden valmistukseen, lisäksi sen avulla on mahdollista valmistaa korkeaproteiinisia tai luonnollisesti vähemmän sokeria sisältäviä tuotteita.

  • 25 kg säkki

Pakkauskoot

  • 25 kg säkki

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1529 kJ
Energia kcal
370 kcal
Rasva
0,9 g
josta tyydyttynyttä
0,5 g
Hiilihydraatit
41 g
Ravintokuitua
0 g
Proteiini
47 g
Suola
1,15 g
Laktoosia
< 0,1 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
1 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

A-Vitamiinia
3,5 µg(0.4 %*)
E-vitamiinia
0,05 mg(0.4 %*)
C-vitamiinia
7,1 mg(8.8 %*)
Tiamiinia
0,25 mg(22 %*)
Riboflaviinia
1,4 mg(100 %*)
Niasiinia
0,8 mg(5 %*)
B6-vitamiinia
0,24 mg(17 %*)
Foolihappo
41,6 µg(20 %*)
B12-vitamiinia
5 µg(200 %*)
Biotiinia
22 µg(44 %*)
Pantoteenihappoa
2,7 mg(45 %*)

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Kaliumia
1900 mg(95 %*)
Kalsiumia
1400 mg(175 %*)
Magnesiumia
120 mg(32 %*)
Rautaa
0,3 mg(2.1 %*)
Sinkkiä
5,5 mg(55 %*)
Kuparia
86 µg(8.6 %*)
Mangaania
0,03 µg
Seleeniä
48 µg(87 %*)
Jodia
164 µg(109 %*)

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

*Osuus päivän saantisuosituksesta.

Tuotetiedot

Ainesosat

rasvaton maito*, laktaasi

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomassa pakkauksessa kuivassa ja viileässä vähintään 18 kk pakkauspäivästä.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
99.7

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Eila® PRO laktoositon rasvaton maitojauhe 25 kg

Valion tuotenumero

84414

EAN-numero

6408430844142

Tuotteen käyttö

Laktoositonta maitojauhetta voidaan käyttää kuten tavallista maitojauhetta. Laktoosittoman maitojauheen proteiinipitoisuus on kuitenkin tavallista maitojauhetta korkeampi ja siksi jauheen annostusta voidaan vähentää noin 20-25% verrattuna rasvattomaan maitojauheeseen. Jauheen ruskettumisen estämiseksi esim. karjalanpiirakkapuurossa puuro tulee jäähdyttää mahdollisimman nopeasti jauheen lisäämisen jälkeen. Maitoa vastaavaan seokseen annostellaan 80 g/l.