Valio gluteeniton kakkupohja
Gluteenittomassa leipomossa valmistettu kypsä kakkupohja on oiva apu, kun tarvitaan kakku kahvituksiin. Parhaan ja maistuvimman kakun täytät Valio kermalla ja täytteillä. Hae ideoita ja inspiraatioita Valio reseptihaun kautta. Valmiiksi täytetystä kakusta riittää 6-8 henkilölle.
Ravintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
- Energia kJ
- 1766 kJ
- Energia kcal
- 422 kcal
- Rasva
- 25 g
- josta tyydyttynyttä
- 4,4 g
- Hiilihydraatit
- 47 g
- josta sokereita
- 26 g
- Ravintokuitua
- 0,1 g
- Proteiini
- 3,5 g
- Suola
- 1,1 g
- Laktoosia
- 0 g
Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet
Kananmunat ja kananmunatuotteet
Saattaa sisältää
- Manteli
- Hasselpähkinä
- Maito ja maitotuotteet (ml.laktoosi)
Tuote sisältää
maissia
vaniljaa/vanilliinia
Tuotetiedot
Ainesosat
Sokeri, kananmuna*, kasviöljyt (kookos, rapsi), tärkkelykset (peruna, riisi, maissi), vesi, muunnettu tärkkelys, nostatusaineet (E450, E500, E341), glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E481, E472e, E475, E471), suola, luontainen vanilja-aromi, sakeuttamisaine (E415). Saattaa sisältää pieniä määriä manteli, hasselpähkinää ja maitoa.
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytystiedot
Pakaste. Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
- Valmistusmaa
- Suomi
- Valmistaja
- Valmistuttaja: Valio Oy
- Kotimaisuusaste
- 68
Tuotteen käyttö
Sulata huoneenlämmössä n. 1 h tai kylmiössä yön yli. Kostuta, täytä ja koristele tarjottavaksi.
Pakkauksen kierrätysohje
Kierrätä laatikko kartonkina, sisäpussi muovina.
Tilaustiedot ammattilaisille
Tuotteen nimi
Valio gluteeniton kakkupohja 400 g x 4 / 1,6 kg
Valion tuotenumero
85312
Ean-numero
6408430853120
Lisätiedot
Suomalaisista kananmunista valmistettu pyöreä, vaalea, gluteeniton kakkupohja, joka on halkaisijaltaan n. 15 cm. Täytettynä kakkupohja riittää 6-8 henkilölle. Kakkupohja on leikattu kolmeen kerrokseen. Kakun korkeus 5,5 cm.