Valio lihapiirakka

Valio lihapiirakka

Valio lihapiirakka

Kypsä suomalaisella naudanlihalla ja riisillä täytetty lihapiirakka on oiva huikopala. Lounaaksi lihapiirakka taipuu erilaisten täytteiden kanssa. Kokeille vaikka Valio AURA® tai Valio Kippari® täytteistä lihapiirakkaa. Tuote on nopea lämmittää tarjolle uunissa tai mikrossa.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1354 kJ
Energia kcal
325 kcal
Rasva
20 g
josta tyydyttynyttä
5,1 g
Hiilihydraatit
29 g
josta sokereita
1,9 g
Ravintokuitua
2 g
Proteiini
6,6 g
Suola
1,10 g
Laktoosia
0 g

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet

Saattaa sisältää

  • Soijapavut ja soijapaputuotteet
  • Kananmunat ja kananmunatuotteet
  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • lihaa
  • sipuli

Tuotetiedot

Ainesosat

Vehnäjauho*, vesi, kasvirasva (rapsi, palmu), suomalainen naudanliha (8 %), riisi, hiiva, lihaliemijauhe [suola, mausteet (mustapippuri, valkopippuri, paprika, korianteri), maltodekstriini (maissi), dekstroosi (maissi), aromit, hiivauute, rypsiöljy], sipuli, mustapippuri, emulgointiaine (E471). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa ja soijaa.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Pakaste. Säilytettävä -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valmistuttaja Valio Oy
Kotimaisuusaste:
80%

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio lihapiirakka 150 g x 18 / 2,7 kg

Valion tuotenumero

85342

EAN-numero

6408430853427

Myyntierä

1 ltk

Tuotteen käyttö

Sulata yön yli kylmiössä tai 2 h huoneenlämmössä. Kuumenna peitettyinä kiertoilmauunissa 180°C n. 20 min., yhdistelmäuunissa 150°C, kosteus 50 % n. 10 min tai mikroaaltouunissa keskiteholla n. 40 sek. Jäisinä piirakat voi kuumentaa myös yhdistelmäuunissa 150°C, kosteus 50 % n. 20 min.

Lisätiedot

Suomalaisella naudanlihalla ja riisillä täytetty lihapiirakka.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›