Suomalainen naudanliha (77 %), vesi, perunajauho, hernekuitu, perunakuitu, suola, mausteet (mm. mustapippuri, korianteri, sipuli, juustokumina), stabilointiaineet (E450, E451), sokeri, psyllium, hiivauute, hapettumisenestoaine (E300).
Pakaste. Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Valio nautakebab varraslastu 1 kg x 4 / 4 kg
85286
6408430852864
1 ltk
Sulata kylmiössä yön yli tai n. tunti huoneenlämmössä ja käytä sellaisenaan kuumennettaviin ruokiin. Kuumenna sulatuksen jälkeen kiertoilmauunissa 175 °C 10 - 15 min, pannulla muutama min tai mikrossa (600 W n. 2 min), jäähdytä ja lisää kylmänä tarjottaviin ruokiin. Kuumennusohjeet ovat viitteelliset.
Kypsä vartaasta leikattu naudanlihalastu, suikaleen pituus n. 10 cm ja leveys 2,5 cm.