Vehnäjauho*, sokeri, laktoositon voi* (16 %), porkkana (16 %), laktoositon tuorejuusto [6 %, maito*, kerma*, säilöntäaine (E202), hapate], kasviöljy- ja rasva (rypsi, palmu, kookos), laktoositon maitorahka*, kananmuna*, vesi, hasselpähkinä*, nostatusaineet (E450, E500), vehnätärkkelys*, glukoosisiirappi, dekstroosi (vehnä, maissi), suola, sakeuttamisaine (E412), kaneli, aromi (vanilliini).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytys -18 C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Valio porkkanaleivoskakku 1,6 kg x 2 / 3,2 kg laktoositon
85940
6408430859405
Ota tarvitsemasi määrä kakkua sulamaan. Sulata n. 2 tuntia huoneenlämmössä tai yön yli kylmässä. Paloittele halutun kokoisiksi paloiksi.
Kypsä leivonnainen. Pakkauksessa kaksi kakkulevyä, joiden koko: levys 270 mm, pituus 335 mm, korkeus 25 mm. PIENI ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 40 palaan (paino n. 40 g, myyntierästä 80 palaa) ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 20 palaan (paino n. 80 g, myyntierästä 40 palaa) ISO ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 16 palaan (paino n. 100 g, myyntierästä 32 palaa)
Kierrätä laatikko aaltopahvina, sisäpussi muovina.