Valio porkkanaleivoskakku

Valio porkkanaleivoskakku

Valio porkkanaleivoskakku

Pakkauskoot

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Vehnä*jauho*, laktoositon voi* (21 %), sokeri, porkkana (19 %), vesi, tuorejuusto* [6 %, maito, kerma, säilöntäaine (E202), hapate], vähälaktoosinen maitorahka*, hasselpähkinä, kananmuna*, nostatusaineet (E450, E500), glukoosi, dekstroosi (vehnä, maissi), suola, sakeuttamisaineet (E412, E415, E407), vanilliiniaromi, kaneli.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytys -18 C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valmistuttaja Valio Oy
Kotimaisuusaste:
60%

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio porkkanaleivoskakku 1,6 kg x 2 / 3,2 kg laktoositon

Valion tuotenumero

85940

EAN-numero

6408430859405

Myyntierä

1 ltk

Parasta ennen -leima

180 päivää

Tuotteen käyttö

Ota tarvitsemasi määrä kakkua sulamaan. Sulata n. 2 tuntia huoneenlämmössä tai yön yli kylmässä. Paloittele halutun kokoisiksi paloiksi.

Lisätiedot

Kypsä leivonnainen. Pakkauksessa kaksi kakkulevyä, joiden koko: levys 270 mm, pituus 335 mm, korkeus 25 mm. PIENI ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 40 palaan (paino n. 40 g, myyntierästä 80 palaa) ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 20 palaan (paino n. 80 g, myyntierästä 40 palaa) ISO ANNOSPALA: leikkaa leivoslevy 16 palaan (paino n. 100 g, myyntierästä 32 palaa)

Pakkauksen hävittämistapa

  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi
  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1668 kJ
Energia kcal
399 kcal
Rasva
22 g
josta tyydyttynyttä
11 g
Hiilihydraatit
46 g
josta sokereita
31 g
Ravintokuitu
1 g
Proteiini
5,4 g
Suola
0,80 g
Laktoosia
alle 0,01 g

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Gluteenia sisältävät viljat ja viljatuotteet
  • Pähkinät
  • Kananmunat ja kananmunatuotteet
  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
  • maissia
  • guarkumia E412
  • vaniljaa/vanilliinia
  • karrageenia E407