Vehnäjauho*, sokeri, kananmuna*, vesi, rypsiöljy, glukoosisiirappi, emulgointiaineet (E471, E475), sakeuttamisaine (E422), nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaine (E202).
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Pakaste. Säilytys -18 C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Valio vaalea vetopohja 430 g x 6 / 2,58 kg
85095
6408430850952
Käytä valmiita vetopohjia esim. täytekakkuihin, leivonnaisiin ja kääretorttuihin. Sulata vetopohjat huolellisesti muovilla peitettynä huoneenlämmössä noin 1 tunti, jonka jälkeen kostuta (n 1½ dl kostutuslientä / pohja).
Yhden vetopohjan koko 540 x 360 x 9 mm.
Kierrätä laatikko aaltopahvina, sisäpussi muovina.