Valio Hyvä suomalainen Arki®

Kun haluat hyvän, suomalaisen tuotteen kohtuuhinnalla.

Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjan tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaisesta maidosta. Ne ovat Valion valmistamia, hyvälaatuisia, edullisia ja turvallisia perustuotteita jokapäiväiseen elämään.

Suosi suomalaista

Suomalaiset arvostavat kotimaista ruokaa ja ruokatuotantoa sekä hyvää hinta-laatu-suhdetta. Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjasta löydät maitojuomat, juustot, ruoanvalmistustuotteet, jogurttien tutut perusmaut sekä raejuuston. Edulliset ja hyvänmakuiset tuotteet maistuvat koko perheelle.

Lisää arjen luottotuotteita

Suosittu Valio Hyvä suomalainen Arki® sarja laajenee hapanmaitotuotteisiin. Uusimmat tulokkaat ovat kermaviili, crème fraîche, turkkilainen jogurtti sekä luonnonjogurtti 1 kg.

Ostatko varmasti kotimaista?

Pakkauksen suomenkielinen tuotenimi ei aina takaa ruoan alkuperää. Lisäksi ulkomaisen juuston edullinen hinta tarkoittaa valitettavan usein, että juusto on tuotettu mahdollisimman halvalla sen matkalla maitotilalta tehtaalle ja kaupan hyllylle. Yhteen juustokiloon tarvitaan noin 10 litraa maitoa, joten valinnallasi on varsin suuri merkitys myös kotimaan maitotilallisille. Tiesitkö, että Valio on suomalaisten maitotilallisten omistama? Kun valitset kaupassa Valion tuotteen, tuet samalla suomalaista ruokatuotantoa. Siksi lisäsimme Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjan tuotepakkauksiin kotimaisesta alkuperästä kertovan Suomen lipun.

Laadukkaat perustuotteet arkikokkailuun

Arkiruoka saa lisää lempeyttä, kun kastikkeet tai kiusaukset pyöristää ruokakermalla. Vai kokeilisitko sekoittaa nopean kastikkeen sarjan uutuuksista kermaviilistä, crème fraîchesta tai turkkilaisesta jogurtista? Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjan ruoanvalmistustuotteet sisältävät vähemmän rasvaa kuin monet vastaavat tuotteet. Ne sopivatkin keveytensä ansiosta mainiosti vaikka päivittäiseen käyttöön.

Jogurttien toimivat perusmaut arkeen

Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjan jogurteissa luotetaan tuttuihin perusmakuihin. Nyt saatavilla myös maustamattomana!

Maistuvat maitojuomat koko perheelle

Valio Hyvä suomalainen Arki® sarjan maitojuomat ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto ruokajuomaksi koko perheelle, ruoanlaittoon ja kahvimaidoksi. Saatavilla myös laktoosittomana.