Jäätelö, joka saa hyvälle tuulelle. Se on meistä hyvä idea.
Idea ei voi olla huono, jos se saa hyvälle tuulelle. Tästä ajatuksesta kaikki alkoi, ja näin syntyi Valio Jäätelöfabriikki ja Valion paluu jäätelöihin. Jäätelöfabriikkimme on pieni, omintakeinen ideapaja ison meijerin sisällä. Täällä me jäätelöntekijät teemme rakkaudella varsin erityistä, hyvän tuulen jäätelöä sekä pyrimme jatkuvasti keksimään uusi keinoja, joilla ilahduttaa jäätelörakastajia.
Hymyn eteen teemme siis paljon muutakin kuin jäätelöä, vaikkei siihen usein muuta tarvitakaan.
Kreisi kinuskia tuuttia, unelma suklaa tuuttia, salmiakkipommi tuuttia, super vanilja tuuttia… Uutuustuutit, hypnotisoivan herkulliset Valio Jäätelöfabriikki -tuutit sisältävät premium kermajäätelön lisäksi maistuvia paloja ja suussa sulavaa kastiketta koko tuutin täydeltä. Tuuttinautinnon kruunaa rapea, laadukas vohveli. Kaikki tuutit ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.
Vastustamaton uutuus Valkosuklaa-mansikka on valkosuklaalta maistuvaa kermajäätelöä, mansikkakastiketta ja valkosuklaapaloja.
Valio Jäätelöfabriikki kietoo herkulliset maut kermaiseksi jäätelöksi. Ja mikä parasta: laktoosi ei rajaa herkuttelua, sillä Valio Jäätelöfabriikki -jäätelöt ovat laktoosittomia. Tutustu ja valitse oma suosikkisi.
Jesse Kallio – Meijerityöntekijä
Jesse on tunnollinen jäätelömies, parrakas hevimies ja hieno mies, jolle maistuu jäätelö vähintään viidesti viikossa. Hötkyilemätön mietiskelijä, jonka oma kädenjälki tuppaa priimajäätelöä pukkaa.
Kaisa Haipus - Kehitys- ja laatupäällikkö
Työkseen jäätelöä arvioiva. Eli tarkistaa laatua. Eli maistelee päivät pitkät jäätelöä. Kaisa syökin jäätelönsä mieluiten töissä, siellä kun ei iske annoskateus. Kaikille niin sanotusti riittää.
Juha Pohjola - Meijeristiksi opiskeleva & jäätelönpakkaaja veteraani
Juhan lähellä sydäntä ovat jäähän liittyvät asiat. Hyvälle tuulelle saavat niin oululainen jääkiekko kuin oululainen jäätelö. Kädessä pysyy siis sekä maila että lusikka.
Juha Huovinen - Pakkaamon tirehtööri & pakkausten asiantuntija
Jos jotain ei tiedä, sitä kysytään Juhalta. Kuinka paljon jäätelöä kuuluu syödä? Päivittäin on sopiva määrä, valistaa Juha. Syö kesäjäätelönsä shortseissa Oulujoen rannalla ja talvijäätelönsä sohvalla.
Tapio Turkki – Maskotti
Tämä mestari nauttii luontoiseduistaan (jäätelöstä) päivittäin, ja siinä sivussa esittää tuntevansa pakkauskoneet. Tapion saa hyvälle tuulelle vikatilanteet sekä, suoraan lainaten, ”hyvä jäätelö”.
Johanna ”Jossu” Moilanen - Tuotevalmistajaksi tituleerattu & hapatteella hilluva jokapaikanhöylä
Labrassa lymyävä, sopivan kreisi kokkeilija, joka ei tuttuja latuja hiihtele. Jossu uskoo jäätelön hyvän tuulen voimaan ja omaan jäätelömantraansa: liian makeata ei ole olemassakaan.