Valio MiFU® - Uudista tutut ruokasi

Suomalaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® jauhis, MiFU® suikale ja MiFU® ruokarae ovat kotikeittiön uusia, proteiinipitoisia raaka-aineita. Voit käyttää niitä kuten jauhelihaa tai kanaa.

Valio Mifu® uutuudet texmex-ruoan faneille ja vaihtelunhaluisille kokkaajille

Valio Mifu® uutuusmaut texmex ja yrtti-valkosipuli tuovat vaihtelua ruoanlaittoon.

Suosituin Mifu tuotetyyppi, jauhelihan tapaan käytettävä jauhis, ilahduttaa nyt myös texmex-maustettuna. Miedosti texmex-makujen maailmaan valmiiksi maustettu uutuus tekee tortillojen, texmex-henkisen jauhiskastikkeen ja meksikolaishenkisten patojen valmistamisesta helppoa ja nopeaa.

Kokeile Mifu jauhis texmex-makua näin

Uusi Mifu suikale yrtti-valkosipuli

Monikäyttöisten Mifu suikaleiden uutuusmaku on herkullinen yrtti-valkosipuli, joka tuo vaihtelua ruoanlaittoon ja sopii mainiosti esimerkiksi pastaan ja pannuruokiin. Kokeile vaikka tuoreista yrteistä makunsa saavaa Mifu yrttipastaa, joka valmistuu helposti arkenakin: suikaleet kun eivät tarvitse kauaa aikaa pannulla, vaan voit käyttää kokkailuajan yrttisen pastakastikkeen pyöräyttämiseen. Mifu-couscouspellin reseptillä koko ateria valmistuu yhdellä pellillä. Kokeile ja löydä uusi suosikkireseptisi!

Kokeile ja kokkaa

Mitä on Mifu?

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita maitoproteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla kolmessa eri muodossa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena.

Voit käyttää Mifua ruoanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa tai kanasuikaleita. Voit lisätä Mifu jauhiksen ruokaan myös sellaisenaan, mutta parhaimmillaan se on pannulla pikaisesti ruskistettuna. Herkullisen ruskea paistopinta syntyy vain muutamissa minuuteissa.

Mifunoi lempiruokasi

Mitä siitä Mifusta sitten tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, lasagnesta, wokista tai pastakastikkeesta. Mifunoinnissa vain mielikuvitus on rajana!

Arkiruoat mifunoituna

Suosituimmat reseptit MiFU® jauhiksesta

Katso kaikki Mifu jauhis reseptit

Suosituimmat ruokaohjeet MiFU® suikaleista

Katso lisää MiFu suikaleiden reseptejä

Suosituimmat reseptit MiFU ruokarakeesta

Katso kaikki MiFU ruokarae reseptimme

Usein kysyttyä Mifusta

Valio MiFU® tuotteet tehdään kotimaisesta maidosta ja maitoproteiinista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa Valion meijereissä Vantaalla ja Seinäjoella. Katso vastaukset meiltä yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin Mifusta.

Katso vastaukset
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›