Valio Gefilus OLO jogurtit - herkullinen valinta jokaiseen päivään

Valio OLO™ on nyt Valio Gefilus® OLO™! Nämä jogurtit houkuttelevat hemmottelemaan vatsaa helposti ja herkullisesti aamuin illoin, osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Jogurtit sisältävät kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Entistä raikkaamman makuiset Valio Gefilus OLO jogurtit sisältävät myös maailman tutkituinta LGG maitohappobakteeria, BB-12 bidifobakteeria, D-vitamiinia ja runsaasti kuitua.

Mikä Gefilus OLO? Kuitua?

Kuitu on tärkeä osa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Gefilus OLO jogurtit ovatkin runsaskuituisia: yhdestä pikarista saa kuitua lähes 4,5 grammaa. Ravintokuidun suositeltava saanti aikuiselle on vähintään 25–35 g päivässä. Kuidun vaikutukset ovat yksilöllisiä ja suuret käyttömäärät voivat aiheuttaa joillekin vatsaoireita aivan kuten suuri kuidun saanti muutenkin. Valio Gefilus OLO jogurtille ei ole päivittäistä käyttömäärärajoitusta.

Valio OLO jogurtit, nyt osa Valio Gefilus® tuoteperhettä

Gefilus tuotteissa yhdistyvät erinomainen maku, kiinnostavat lisäarvot ja ainutlaatuinen LGG® maitohappobakteeri. Yhteneväinen pakkausilme sekä Gefilus merkin tunnukset viestivät maukkaasta elinvoimasta. Kaikki Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Gefilus