Valio Play® välipalat

Valio Play® välipalat tarjoavat lasten ja nuorten makuun sopivia laktoosittomia välipaloja. Play® välipalat on helppo napata mukaan ja nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

Valio Play® välipalat on mukana Tubetour -kiertueella, tarjoten osallistujille kätevät keikkaeväät. Tubetour kiertää 17 eri paikkakunnalla. Kiertueella on mukana suoritut tubettajat: Herbalisti, Ilaripro, Ilona, Jennysvoices, Tomas, ZoneVD.

Hyppää mukaan

Herkullisen hauskat jogurtit

Valio Play® jogurtti on herkullinen ja hauska välipala koko perheelle. Tuotteet ovat laktoosittomia ja sisältävät maailman tutkituinta LGG® maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia. Vähempisokeriset Valio Play® jogurtit sisältävät 30 % vähemmän sokeria kuin tavanomaiset maustetut jogurtit.

Lasten ja nuorten Valio Play® välipalasarjasta löytyy myös Valio Play® juotava jogurtti, joka on pakattu perheen pienimmillekin sopiviin 100 millilitran pakkauksiin.

Pikkuväen tuttu välipalasuosikki – Valio Viilis®

Herkullisen hauskat Valio Play® Viilis® tuotteet ovat maistuvia välipaloja perheen pienimmille. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja sisältävät D-vitamiinia. Vähempisokeriset Valio Play® Viilis® viilit sisältävät 30 % vähemmän sokeria kuin tavanomaiset maustetut viilit.

Seitsemässä makuvaihtoehdossa on valinnanvaraa: mansikkaa, banaania, omenaa ja monta muuta suosikkia. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia makeutusaineita eikä säilöntäaineita.

Nuorison suosikki Valio Play® kaakaojuoma

Valio Play® sarjaan kuuluu tuttu, herkullinen ja laktoositon maitokaakaojuoma. Valio Play® maitokaakaojuoma kulkee helposti menossa mukana. Sekä litran että 2,5 desilitran pakkauksessa on kätevä korkki. Annospakkauksesta on saatavilla kaksi versiota: kylmässä säilytettävä ja sellainen, joka säilyy myös huoneenlämmössä.

Valio Play® välipalat YouTubessa

  • Valio Play® lapsille tarkoitetut välipalat

  • Liikkeellä tai kotona – kylmänä tai kuumana, aina maistuu herkullinen Valio Play® maitokaakao

Valio Play® seikkailee Instagramissa

Valio Play välipalajuttuja ja jotain ihan tavallisia kuvia kavereista ja kaikesta sellasesta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›