Valio Play® välipalat

Valio Play® välipalat tarjoavat lasten ja nuorten makuun sopivia laktoosittomia välipaloja. Play® välipalat on helppo napata mukaan ja nauttia missä vaan, kun nälkä yllättää!

Herkullisen hauskat jogurtit

Lusikoitava Valio Play® jogurtti on herkullinen ja hauska koko perheen välipala, joka sisältää asidofilus- ja bifidobakteereja. Valio Play® juotava jogurtti puolestaan sisältää maailman tutkituinta LGG® maitohappobakteeria.  Juotava jogurtti on pakattu perheen pienimmillekin sopiviin 100 millilitran pakkauksiin.  Kaikki Valio Play® jogurttituotteet ovat laktoosittomia ja sisältävät runsaasti D-vitamiinia.

Pikkuväen tuttu välipalasuosikki – Valio Viilis®

Herkullisen hauskat Valio Play® Viilis® tuotteet ovat maistuvia välipaloja perheen pienimmille. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja sisältävät D-vitamiinia. Vähempisokeriset Valio Play® Viilis® viilit sisältävät 30 % vähemmän sokeria kuin tavanomaiset maustetut viilit.

Seitsemässä makuvaihtoehdossa on valinnanvaraa: mansikkaa, banaania, omenaa ja monta muuta suosikkia. Tuotteissa ei ole keinotekoisia makeutusaineita tai säilöntäaineita.

Nuorison suosikki Valio Play® kaakaojuoma

Valio Play® sarjaan kuuluu tuttu, herkullinen ja laktoositon maitokaakaojuoma. Valio Play® maitokaakaojuoma kulkee helposti menossa mukana. Sekä litran että 2,5 desilitran pakkauksessa on kätevä korkki. Annospakkauksesta on saatavilla kaksi versiota: kylmässä säilytettävä ja sellainen, joka säilyy myös huoneenlämmössä.

Valio Play® seikkailee Instagramissa

Valio Play välipalajuttuja ja jotain ihan tavallisia kuvia kavereista ja kaikesta sellasesta.

Saa kommaa ja seuraa!

Valio Play® välipalat YouTubessa

  • Valio Play® lapsille tarkoitetut välipalat

  • Liikkeellä tai kotona – kylmänä tai kuumana, aina maistuu herkullinen Valio Play® maitokaakao