Valio Polar® Luomu™ 15 % juusto

Valio Polar® Luomu™ 15 % juusto

Valio Polar® Luomu™ 15 % juusto

Pakkauskoot

Valio Polar® Luomu™ 15 % on uusi, ainutlaatuisen makuinen kevytjuusto suomalaisesta luomumaidosta. Valio Polar® Luomu™ 15 % juuston raikkaan luonteikkaassa maussa on havaittavissa myös hedelmäistä makeutta. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo sen olevan suolan ja rasvan suhteen parempi valinta omassa tuoteryhmässään. Valio Polar® Luomu™ 15 % juusto maistuu herkulliselta leivänpäällä ja sellaisenaan naposteltuna ja soveltuu myös ruoanlaittoon lisämakua tuomaan. Valio Polar® Luomu™ 15 % juustoa on saatavilla myös viipaleina.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu suomalainen luomumaito*, suola ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle +8 °C:ssa vähintään pakkauksessa merkittyyn päivään.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
98,5

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Polar® Luomu™ 15 % e300 g

Valion tuotenumero

34224

EAN-numero

6408430342242

Myyntierä

12 kpl

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä muovipakkauksena

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1061 kJ
Energia kcal
254 kcal
Rasva
15 g
josta tyydyttynyttä
8,8 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
3,3 g
Monityydyttymättömät rasvat
0,3 g
Hiilihydraatit
0 g
josta sokereita
0 g
Proteiini
29 g
Suola
1,20 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
15 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

B12-vitamiinia
3,5 µg
140 % päivän saantisuosituksesta
Riboflaviinia
0,23 mg
16 % päivän saantisuosituksesta

Kivennäisaineet (100 g:ssa)

Fosforia
580 mg
83 % päivän saantisuosituksesta
Kalsiumia
930 mg
116 % päivän saantisuosituksesta
Sinkkiä
3,8 mg
38 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • mikrobiologinen juoksete
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›