Valio Polar® – luonnostaan vahva

Valio Polar® on saanut innotuksensa pohjoisesta luonnosta, joka ei tunne kompromisseja. Äärimmäisyyksistä löytyy sen tasapaino ja ainutlaatuinen, alkuperäinen voima. Valio Polar® on juusto, jossa on luonnetta.

Voimaa ja keveyttä

Pohjolan luonto on armoton ja lempeä, karu ja kaunis. Talven kaamos käärii kaiken painavaan peittoonsa. Lyhyen kesän pitkät päivät taas tiivistävät makuja ainutlaatuisella tavalla. Tämä vuorottelu on ollut inspiraationa Valio Polar® juustolle, jonka maku on samaan aikaan voimakas ja lempeä. Se on luonnostaan vahva. Kuten sinäkin.

Hektisen arjen stressin ja jännitykset saa tehokkaasti karistettua lähtemällä metsään. Luonnossa tunnemme olevamme elossa ja siellä rauhoitumme. Sieltä löytyy sisäistä voimaa, ja yhteys luontoon tekee hyvää niin mielelle kuin fysiikalle. Hyvin ravittuina keho ja mieli jaksavat paremmin. Valio Polar® on kevyempi hyvän olon valinta.

Kaikki Valio Polar® juustot valmistetaan Joensuun juustolassa puhtaasta suomalaisesta maidosta. Ainutlaatuisen maun salaisuus on jo vuonna 1979 Valiolla käyttöön otettu resepti.

Valio Polar® juustossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen.

Puhtaasti luomua

Valio Polar® tuoteperheen juustoista löytyy runsaasti hyvän olon valintoja. Uusin tulokas on suomalaisesta luomumaidosta valmistettu Valio Polar® Luomu™ 15 %.

Tutustu

Valio Polar® tuo makua ruokaan

Valio Polar® juustoja voi käyttää ruoanlaittoon niin raasteena, kuutioina kuin osana kypsytettyjä ruokia. Aivan omiaan se on herkullisissa leivissä kuten poro-karpaloleipä.

katso lisää ruokaideoita

Valio ValSa® maitosuolan avulla olemme vähentäneet suolan määrää tuotteissa jopa 50 %, ja maku on silti erinomainen. Tunnistat vähempisuolaisen Valio Polar® juustoviipaleen ja palajuuston vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

Tutustu ja kokeile