Valio Polar® - vahva mutta lempeä

Valio Polar® juustoissa on ainutlaatuinen maku, joka on yhdistelmä vahvaa emmentalia ja lempeää goudaa. Pohjoisen luonnosta voimansa ammentava juusto on ollut monen suomalaisen suosikki jo vuosien ajan.

Ainutlaatuisen maun salaisuus

Valio Polar® juustot tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Maku on samaan aikaan vahva ja lempeä – ei liian voimakas, vaan juuri sopiva. Ainutlaatuisen maun salaisuus on jo vuonna 1979 Valiolla käyttöön otettu resepti. Kaikki Valio Polar® juustot valmistetaan nykyisin Joensuun juustolassa puhtaasta suomalaisesta maidosta.

Valio Polar® juustossa maistuu pohjoisen luonnon puhtaus yhdistettynä vahvaan ja lempeään pähkinäisyyteen.

Valio Polar® tuo makua ruokaan

Valio Polar® juustoja voi käyttää ruoanlaittoon niin raasteena, kuutioina kuin osana kypsytettyjä ruokia. Aivan omiaan se on herkullisissa leivissä kuten poro-karpaloleipä.

katso lisää ruokaideoita

Valio ValSa® maitosuola

Valio ValSa® maitosuolan avulla olemme vähentäneet suolan määrää tuotteissa jopa 50 %, ja maku on silti erinomainen. Valio Polar® juusto löytyy myös vähempisuolaisena palana ja viipaleena. Tunnistat vähempisuolaiset lempituotteesi vihreästä Valio ValSa® tunnuksesta.

LUE LISÄÄ