Valio KevytLevi® vähemmän suolaa HYLA®

Valio KevytLevi® vähemmän suolaa HYLA®

Valio KevytLevi® vähemmän suolaa HYLA®

Pakkauskoot

Valio KevytLevi® levitteessä yhdistyvät voin ja rypsiöljyn parhaat ominaisuudet. Uudistunut KevytLevi® sisältää nyt merkittävästi enemmän voita ja kasvirasvana vain terveellistä rypsiöljyä. Voi antaa levitteelle hyvän maun ja rypsiöljy hyvän levittyvyyden. Lisäksi tuote sisältää omega 3 rasvahappoja rypsiöljystä sekätärkeitä A-, D- ja E-vitamiineja. Kaikki KevytLevi® levitteet ovat vähälaktoosisia HYLA® tuotteita. Valio KevytLevi® vähemmän suolaa on kevyesti suolattu. Siinä on suolaa vain 0,7 % ja rasvaa 40 %. Alhaisen rasvapitoisuuden vuoksi tuote soveltuu käytettäväksi vain leivän päälle.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Ainekset: kirnumaito*, voi*, vesi, rypsiöljy, laktoositon maitojauhe*, suola, emulgointiaineet ( E471, E476 ), stabilointiaine ( E402 ), happamuudensäätöaineet ( E500, E339 ), säilöntäaine ( E202 ), aromi, A-, D- ja E-vitamiini. Vähälaktoosinen, omega-3 rasvahappojen lähde.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytys jääkaapissa, +4 - +8°C.

Alkuperämaa:
Suomi
Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Seinäjoki
Kotimaisuusaste:
96

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio KevytLevi® 400 g vähemmän suolaa HYLA®

Valion tuotenumero

31029

EAN-numero

6408430310296

Myyntierä

16 kpl

Tuotteen käyttö

Leivälle, ei paistamiseen.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä rasia ja painokansi muovipakkauksena, foliokansi metallipakkauksena

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1582 kJ
Energia kcal
378 kcal
Rasva
40 g
josta tyydyttynyttä
15 g
Kertatyydyttymättömät rasvat
14 g
Monityydyttymättömät rasvat
5 g
Hiilihydraatit
2 g
josta sokereita
2 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
4 g
Suola
0,70 g
Laktoosia
0,35 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Rasvapitoisuus
40 %

Vitamiinit (100 g:ssa)

A-vitamiinia
420 µg
53 % päivän saantisuosituksesta
D-vitamiinia
20 µg
400 % päivän saantisuosituksesta
E-vitamiinia
8 mg
67 % päivän saantisuosituksesta

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet