Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan kuitenkin edelleen puhtaasta suomalaisesta kermasta artesaanin ylpeydellä ja ammattitaidolla, ilman lisäaineita. Myös maailmanluokan maku on ennallaan. Vähemmän suolatun Valio voin suolapitoisuus on 0,8 %. Parhaat makunautinnot syntyvät ensiluokkaisista raaka-aineista ja siksi Valio voita käytetään aina, kun halutaan saada aikaan paras mahdollinen lopputulos ruuanlaitossa ja leivonnassa. Sillä voi on aina voita..
*Osuus päivän saantisuosituksesta.
Pastöroitu kerma* ja suola
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Säilytetään +4-+8 asteessa.
Valio voi 6 g vähemmän suolaa
31052
6408430310524
280 kpl
Kierrätä nappipakkaus muovina, kansi metallina / muovina