Hyppää sisältöön

5.5.2017

Jääkiekkoilija Roope Hintz ja Valio aloittavat yhteistyön

Roope Hintz

Jääkiekkoilijalahjakkuus Roope Hintz ja Valio aloittavat yhteistyön. Roope toimii ensisijaisesti Valio Akatemia® ohjelman kummina kannustaen lapsia ja nuoria liikunnan ja terveellisten elämäntapojen pariin. Ohjelman muita huippu-urheilijakummeja ovat Kerttu Niskanen, Joel Pohjanpalo ja Topi Raitanen.

– Toivon, että voin olla lapsille ja nuorille helposti lähestyttävä esikuva ja tukea heitä omien unelmiensa saavuttamisessa. Pääsen tapaamaan stipendiaatteja jo kesäkuussa Valio Akatemia® leirillä, siitä tulee varmasti hauskaa, Roope Hintz kertoo.

– Roope on lupaava ja lahjakas jääkiekkoilija, ja haluamme olla mukana tukemassa häntä kohti menestystä. Hän on helposti lähestyttävänä henkilönä hieno esikuva lapsille ja nuorille ja siksi loistava yhteistyökumppani meille. Myös jääkiekko lajina puhuttelee laajaa joukkoa suomalaisia, Nina Wahlström Valiolta kertoo.

Viime kauden Helsingin IFK:ta edustanut Roope Hintz on Tampereen Ilveksen kasvatti. 3-vuotiaana luistelukoulussa aloittanut Roope on harrastanut monipuolisesti urheilua. Ensimmäisen liigapelinsä hän pelasi 16-vuotiaana, ja silloin oli selvää, että jääkiekko on enemmän kuin harrastus. Roope oli isossa roolissa 20-vuotiaiden MM-turnauksessa vuonna 2016, jolloin Suomen joukkue voitti maailmanmestaruuden.  – Hienoin hetki urallani tähän mennessä on MM-kullan voittaminen viime keväänä, Roope Hintz kertoo.

Valio Akatemia® stipendien haku on alkanut

Valio Akatemia® stipendien haku vuodelle 2018 on käynnistynyt. Stipendien avulla Valio haluaa tukea ja lisätä lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia. Stipendiä voivat hakea kaikki vuonna 1999 ja sen jälkeen syntyneet liikuntaa harrastavat tai siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue tai koululaisryhmä. Stipendien hakuaika on 2.5.–13.8.2017. Stipendien haku tapahtuu verkossa osoitteessa www.valio.fi/akatemia.

Vuodesta 2013 lähtien toiminut Valio Akatemia® ohjelma on tukenut lasten ja nuorten urheiluharrastuksia yli 0,5 miljoonalla eurolla ja jakanut jo liki 1 000 stipendiä.

Tutustu tarkemmin Valio Akatemia® ohjelmaan osoitteessa www.valio.fi/akatemia

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Etsi