Siirry sisältöön

29.8.2017

Syksyn uutuudet nyt kaupoissa

Uutuudet syksy

Arjen paras hetki on usein se, kun saa istahtaa pöydän ääreen täyttämään kurnivaa vatsaa tai sohvan nurkkaan ihanan iltapalan kera. Kiireisten päivien iltoihin rentoutta tuovat helpot ja nopeat raaka-aineet ruoanlaittoon, ja iltapala on tervetullut rauhoittumisriitti muutama tunti ennen nukkumaanmenoa. Valio tuo syksyn kunniaksi kauppoihin monia uutuuksia, joiden turvin rento ruokahetki syntyy hiukan helpommin.

Mifu on nyt myös suikale!

Arkena helppous ja nopeus ovat ruoanlaitossa arvossaan. Vuosi sitten kauppoihin tullut lämpimän ruoanlaiton uusi pääraaka-aine, maitopohjainen Valio MiFU® tulee nyt ihan uudessa muodossa, nimittäin suikaleena! Valio MiFU® suikaleet sopivat kaikenlaisiin ruokiin ja erityisesti resepteihin, joihin tavallisemmin käytettäisiin kana- tai lihasuikaleita. Makuvaihtoehtoja on kaksi, original ja paprika-chili. Suikaleet voi lisätä ruokaan paistettuna tai sellaisenaan. Suikaleet saavat paistettaessa nopeasti kauniin ruskean paistopinnan, ja tuote kestää hyvin myös hauduttamista. Uutuudessa on runsaasti proteiinia, 24 g / 100 g, sekä kalsiumia ja B12-vitamiinia. Valio MiFU® suikaleet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia ja kananmunattomia.

Luomuvalikoima kasvaa jälleen

Valio Luomu™ valikoiman kasvu jatkuu. Kermahyllyn uudet vaihtoehdot ovat laktoosittomat Valio Luomu™ kuohukerma ja ruokakerma, jotka myydään 3 desilitran korkillisissa pakkauksissa. Pakkaus on näppärä avata ja helppo sulkea uudelleen myöhempää käyttöä varten. Suomalaiset rakastavat kermajuustoa, ja nyt sitä saa myös luomuna. Valio Luomu™ kermajuuston maku on lempeä ja hedelmäinen. Rasvaa juustossa on 28 g / 100g ja suolaa 1,6 g / 100 g. Uusissa Valio Luomu™ välipalarahkoissa yhdistyy monta ihanan ilta- tai välipalan elementtiä. Runsaasti marjaa ja hedelmää (12 %) sisältävät rahkat on makeutettu vain hedelmien ja marjojen sokereilla. Rahkat ovat laktoosittomia ja rasvattomia. Makuina mansikka-mustikka ja persikka-banaani. Pakkauksessa on lusikka, joten välipala on helppo nauttia missä vain.

Suomen suosituimmassa juustossa vähemmän suolaa mutta alkuperäinen maku

Vähempisuolainen voileipä syntyy nyt entistäkin helpommin ja maukkaammin. Koko perheen suosikkijuusto Valio Oltermanni® tulee kauppoihin vähempisuolaisena versiona. Valio ValSa® maitosuolainnovaation ansiosta juustossa on alkuperäinen kermajuuston maku mutta 35 % vähemmän suolaa (0,9 g / 100 g) tavanomaisiin juustoihin verrattuna. Tuote on saatavilla 900 gramman palana ja ohuen ohuina viipaleina. Lisäksi Valio Oivariini® vähärasvaisemmassa levitteessä on nyt maitosuolan ansiosta 30 % vähemmän suolaa kuin rasvaseoksissa keskimäärin.

Dippaa tai käytä kastikkeena

Joskus paras iltahetki vietetään sohvan nurkassa dippaillen. Rentoilumoodiin pääsee nopeasti, kun valitsee vaikkapa kasvisten kaveriksi käyttövalmiit jogurttipohjaiset Valio dippi & kastikkeet. Uutuuksilla myös arkiruoka syntyy käden käänteessä – käytä kylmänä kastikkeena esimerkiksi paistetun kanan, lihan tai Valio MiFU® suikaleiden kanssa. Laktoosittomissa ja gluteenittomissa dippi & kastikkeissa on rasvaa 5 % ja niillä on Sydänmerkki. Makuina paprika ja chili sekä mango ja curry.

Luonnonjogurttia monessa muodossa

Valio A+™ sarja laajenee ihanilla luonnonjogurttiuutuuksilla. Turkkilaista ja kreikkalaista luonnonjogurttia saa nyt annospikareissa. Ne maistuvat sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kera. Täyteläinen Valio A+™ turkkilainen jogurtti sisältää rasvaa 5,5 % ja Valio A+™ kreikkalainen jogurtti 2 %. Molemmissa on asidofilus- ja bifidobakteereita. Luonnonjogurtin ystävälle helppo välipala on myös uusi Valio A+™ luonnonjogurtti ja tumma suklaa granola, jossa on granolan lisäksi mukana myös lusikka.

Maustamattomien jogurttien joukkoon liittyy myös Suomen rakastetuin jogurtti Valiojogurtti®. Maustamaton Valiojogurtti® uutuus sopii koko perheen aamu-, väli- ja iltapalahetkiin sellaisenaan tai marjoilla höystettynä.

Jogurtissa ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Juustoa juhlavuoden kunniaksi

Valion juustomestarit halusivat kunnioittaa 100-vuotiasta Suomea ja kehittivät juhlavuoden kunniaksi täyteläisen ja aromikkaan pehmeän Valio Karelia® juuston. Se on parhaimmillaan leivän päällä mutta sopii erinomaisesti myös salaatteihin tai juustotarjottimelle. Syksyn illanviettoihin sopivat myös kausituotteena myyntiin tulevat 16 kuukautta kypsyneet Valio Hienoin Alppi Kreivi® ja Valio Hienoin Juhla® cheddar.

Tutustu kaikkiin syksyn uutuuksiin valio.fi-verkkopalvelussa >>

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search