Siirry sisältöön

16.8.2017

Valio mukana Vain elämää -ohjelmassa

Vain elämää 2017, kuvaaja Petri Aho

Huippusuositun Vain elämää -ohjelman seitsemäs tuotantokausi käynnistyy syyskuussa. Hirvensalmen Satulinnaan kokoontuu seitsemän tähtiartistia aikaisemmilta tuotantokausilta. Valio on koko syksyn ajan mukana yhteisen pöydän ääressä. 

Vuodesta 2012 asti esitetty suosikkisarja Vain elämää on tullut tunnetuksi etenkin lounas- ja illalliskohtauksistaan, joissa artistit kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen syömään ja kuuntelemaan toistensa tulkintoja kappaleistaan. Samalla iloitaan, liikututaan, muistellaan menneitä ja suunnitellaan tulevaa.

– Vain elämää -ohjelmassa näkee konkreettisesti, miten tärkeitä hetkiä syntyy, kun ihmiset kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen. Sen vuoksi halusimme lähteä yhteistyöhön mukaan ja kannustaa sitä kautta suomalaisia syömään entistä useammin yhdessä, markkinointipäällikkö Maria Pimenoff kertoo.

Esiintyjinä tällä kaudella ovat aikaisemmilta tuotantokausilta tutut artistit Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Valio tarjoaa myös kuluttajille mahdollisuuden päästä Satulinnaan yhteisen pöydän ääreen perheen, ystävien tai vaikkapa sukulaisten kesken. Valion sivuilla on koko tuotantokauden ajan käynnissä kilpailu, jonka pääpalkintona on viikonloppu Satulinnassa marraskuun lopulla.

Artistien kuva: Petri Aho                    

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search