Siirry sisältöön

1.12.2017

Valion ja Marttojen kokkausillat täyttyivät hetkessä – nyt avataan ovet kotien joulupöytiin

Joulu

Valtaosa suomalaisista söisi mielellään useammin yhdessä, myös jouluna. Valio ja Martat järjestivät marraskuussa kahdeksalla paikkakunnalla kokkausiltoja, jotka olivat menestys. Nyt Valio on avannut sivullaan palvelun, jossa kuka tahansa voi ilmoittaa vapaan paikan joulupöydässään.

Sosiaalisen median myötä koko maailma ja kaikki sen ihmiset ovat ulottuvillamme vuorokauden ympäri, mutta siitä huolimatta olemme yksinäisempiä kuin koskaan. Erityisen voimakkaasti ilmiön huomaa juhlapyhien aikaan, kun perheet ja ystävät löytävät toisensa kiireidenkin keskellä. Yksinäinen on joulunakin yksin.

Marraskuussa Valio ja Martat kutsuivat suomalaiset maksuttomiin kokkausiltoihin, joissa valmistettiin yhdessä jouluruokia. Kahdeksalla paikkakunnalla järjestetyt illat täyttyivät hetkessä. Nyt avatussa palvelussa kuka tahansa voi ilmoittaa vapaasta paikasta joulupöydässään, joulun välipäivien puuron ääressä tai vaikka kaveriporukan glögi-illassa. Myös ilmoittautuminen vapaisiin pöytiin tapahtuu sivuston kautta.

”Kutsumme kaikki suomalaiset vähentämään yksinäisyyttä ja ilmoittamaan vapaan paikan omassa pöydässään”, Valion markkinointi- ja viestintäjohtaja Ann-Mari Hämäläinen sanoo. ”Kokkausiltojen valtava suosio yllätti meidät. Suomalaisilla on selvästi kova into hakeutua yhteisen pöydän ääreen. Nyt odotamme innolla, miten rohkeasti ihmiset avaavat oven omaan kotiinsa.”

Ilmoita vapaasta paikasta joulupöydässä ja ilmoittaudu vapaaseen pöytään: www.valio.fi/yhdessapoydassa

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search