Valio Ammattilaiset Ravitsemus ja terveys uutiskirjeen kyselyn arvonnan säännöt

Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 12.3.–25.3.2019

Osallistumiskelpoisuus

Kampanjaan osallistutaan vastaamalla Valio Ammattilaiset Ravitsemus ja terveys -uutiskirjeen kyselyyn osoitteessa: https://my.surveypal.com/Kysely-Valio-ammattilaiset-ravitsemusuutiskirje-2019

Osallistuminen ei edellytä rekisteröitymistä Valio.fi-palveluun. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia kampanjan osallistujia. Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Kampanjan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai kampanjasääntöjen vastaisesta toiminnasta, on järjestäjällä oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien ne yhtiön työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyiden kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Kuinka osallistua arvontaan

Arvontaan osallistutaan vastaamalla Valio Ammattilaiset Ravitsemus ja terveys -uutiskirjeen kyselyyn ja jättämällä pyydetyt yhteystiedot.

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Palkinnot

Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme kappaletta PROfeel®-juomapulloja. Palkinnon arvo on noin 15 €. Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä 26.3.2019. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin.

Voitto on henkilökohtainen ja voittajille toimitetaan palkinto annettujen yhteystietojen perusteella. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan. Kampanjan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Henkilötiedot

Valio käsittelee henkilötietoja Valion yritysasiakas- ja yhteistyökumppanirekisterin tietosuojaselosteessa esitetyn mukaisesti. Voittajan nimi ja kotipaikkakunta voidaan julkaista Valio Ammattilaiset Ravitsemus ja terveys -uutiskirjeessä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›