Valio Gefilus® tuotteet jokaiseen makuun

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria.

Miksi valita Valio Gefilus®?

Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin maitohappobakteeri. Se on erityinen kahdesta syystä: se säilyy hengissä ruoansulatuskanavan olosuhteissa ja kiinnittyy pehmeillä karvoilla väliaikaisesti suoliston seinämiin ja pysyy niissä kiinni. 

Tutustu Valio Gefilus® tuotteisiin, jotka sopivat osaksi tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Valio Gefilus® hedelmäiset ja marjaisat mehut sekä Valio Gefilus® marjakeitto

Maitohappobakteerit voi nauttia raikkaasti esimerkiksi marja- ja hedelmämehujen muodossa. Valio Gefilus® marja- ja hedelmämehuissa on runsaasti erilaisia makuvaihtoehtoja. Valio Gefilus® mustikka-vadelma keitto on monikäyttöinen ja helppo välipala. 

Valio Gefilus® lähde mehut ovat makuelämys, jossa yhdistyvät mehun hedelmäisyys ja puhtaan veden raikkaus. Mehut sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset sokeroidut mehut ilman lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Makuina löydät hiukan eksoottisemman persikka-passionin sekä kotoisan vadelma-mustaherukan.

Valio Gefilus® samettinen on aiemmin tunnettu mehumaitona. Samettisina makuina löydät ananas-kookoksen, ja appelsiini-mangon, joissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaisissa sokeroiduissa mehujuomissa.  Samettisen pehmeät mehut ovat laktoosittomia, ja lasillisesta (2 dl) saat myös runsaasti kalsiumia.

Tehoshotista potkua päivään

Valio Gefilus tehoshot on näppärä välipala. Tehoshoteista on sekä maitoa sisältäviä että maidottomia vaihtoehtoja. Hedelmätehoshot sisältää runsaan hedelmäisen sekoituksen mangoa, appelsiinia, omenaa, banaania ja passionhedelmää. Jogurtin ystäville on tarjolla kaksi maustettua jogurttipohjaista Valio Gefilus® tehoshot mansikka-mustikka ja mansikka-vanilja makua, joissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaisissa sokeroiduissa juotavissa jogurteissa. Kaikki tehoshotit ovat laktoosittomia ja rasvattomia.

Gefilus® smoothiet

Valio Gefilus® smoothieissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys vähemmällä sokerilla. Käteviin annospakkauksiin (2,5 dl) pakatut smoothiet ovat nopea ja helppo välipala koko perheelle. Valio Gefilus® smoothiet sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset sokeroidut juotavat jogurtit. Makuja on kolme: mangomansikka-banaani ja mustikka-omena. 

Pirskahtelevat  ja raikkaat kefiirit

Valio Gefilus® Kefir juotava välipala on hyvä vaihtoehto vähempisokerisia välipaloja kaipaavalle. Nauti Kefir sellaisenaan tai lisää joukkoon hedelmiä tai marjoja. Se sopii erittäin hyvin myös smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistukseen.

Valio Gefilus® Kefir juotavassa välipalassa on makuna herkullinen vadelmaMaustamattomassa kefiirissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Valio Gefilus® piimää monella tapaa 

Valio Gefilus® tuotesarjasta löydät maustamattoman piimän rasvattomana tai hieman täyteläisempänä, 1 % rasvaa sisältävänä vaihtoehtona. Piimä on raikas ruokajuoma sellaisenaan, mutta se sopii erittäin hyvin myös smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistukseen.

”Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.”

Valio Gefilus® tuotteet ovat oiva D- ja C-vitamiinin lähde

  • Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on runsaasti D-vitamiinia.  D-vitamiini edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Valio Gefilus® mehuissa ja hedelmätehoshotissa on myös runsaasti C-vitamiinia; 40 mg /100 g eli 50 prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta. C-vitamiinia on myös Valio Gefilus® marjakeitossa. C-vitamiini edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Lue lisää puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavasta C- vitamiinista ja D-vitamiinista.
  • Maitopohjaisissa Valio Gefilus® tuotteissa on kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa. 
  • Nauti Valio Gefilus® tuotteita päivittäin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Energiatarpeesi