Valio Gefilus® tuotteet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Tiesitkö, että jopa 70 % vastustuskyvystä sijaitsee suolistossa? Kun suolisto ei ole kunnossa, se tuntuu koko kehossa. Ota Valio Gefilus® tuotteet avuksi kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja vahvista sisäistä voimaasi vuoden jokaisena päivänä.

Miksi valita Valio Gefilus®?

Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Kyseinen maitohappobakteeri on paitsi maailman tutkituin, ainutlaatuinen myös toisesta syystä: sillä on pehmeät karvat, jotka auttavat bakteeria kiinnittymään suoliston seinämiin ja pysymään niissä kiinni. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät myös runsaasti D-vitamiinia ja C-vitamiinia, jotka tukevat luontaista vastustuskykyäsi.

Valio Gefilus® sai uusia tulokkaita

Valio Gefilus® Kefir on uudenlainen välipala koko perheelle. Nauti raikas, pirskahteleva Kefir sellaisenaan tai lisää joukkoon hedelmiä tai marjoja. Lisäksi sitä voi käyttää smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistuksessa.

Valio Gefilus® lähde mehu on kevyempi makuelämys, jossa yhdistyvät mehun hedelmäisyys ja puhtaan veden raikkaus. Se sisältää 30 % vähemmän lisättyä sokeria eikä lainkaan lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita.Valio Gefilus® lähde mehut, joissa On kaikki Valio Gefilus® tuotteiden hyvä, mutta 30 % vähemmän lisättyä sokeria. Makuina löydät hiukan eksoottisemman persikka-passionin sekä kotoisan vadelma-mustaherukan.

Valio Gefilus® samettinen on aiemmin tunnettu mehumaitona. Uusi nimi kuvastaa paremmin sen miellyttävän samettista suutuntumaa, jonka maito tuotteeseen antaa. Samettisina makuina löydät ananas-kookoksen, appelsiini-mangon sekä mango-vaniljan. Samettisen pehmeät mehut ovat laktoosittomia, ja lasillisesta (2 dl) saat myös runsaasti kalsiumia.

Maitohappobakteerit voi nauttia myös marja- ja hedelmämehujen muodossa. Valio Gefilus® marja- ja hedelmämehuissa on runsaasti makuvaihtoehtoja, joista osassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Makuvaihtoehtoja aamu-, väli- ja iltapaloille tarjoavat myös mansikan ja sitruunan makuiset lusikoitavat Valio Gefilus® Kefir jogurtit.

Tehojuomista potkua päivään

Valio Gefilus® tehojuomat ovat näppärä välipala. Tehojuomissa on sekä maitoa sisältäviä että maidottomia vaihtoehtoja. Hedelmistä valmistettu tehojuoma sisältää runsaan hedelmäisen sekoituksen mangoa, appelsiinia, omenaa, banaania ja passionhedelmää. Jogurtin ystäville on tarjolla kaksi jogurttipohjaista Valio Gefilus® tehojuomaa mansikka-mustikka ja puolukka. Kaikki tehojuomat ovat laktoosittomia ja rasvattomia.

Monipuolista välipalaa: kefiirit, Gefilus® smoothiet ja marjakeitto

Pirskahtelevat pehmeät Valio Gefilus® Kefir LGG® juomat ovat hyvä vaihtoehto vähempisokerisia välipaloja kaipaavalle. Maustamattomassa kefiirissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja maustetuissakin vain 4 grammaa 100 grammaa kohti, mikä on 40 % vähemmän kuin maustetuissa maitopohjaisissa välipaloissa yleensä. Makuvaihtoehdot ovat mustikka, vadelma ja persikka.

Valio Gefilus® smoothieissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys. Käteviin annospakkauksiin (2,5 dl) pakatut smoothiet ovat nopea ja helppo välipala koko perheelle. Makuja on kaksi: mango ja mansikka-banaani. Kokeile välipalana myös marjaisaa mustikka-vadelmakeittoa.

Valio Gefilus® piimää monella tapaa 

Valio Gefilus® tuotesarjasta löydät maustamattoman piimän rasvattomana tai hieman täyteläisempänä, 1 % rasvaa sisältävänä vaihtoehtona. Valio Gefilus® mustikka- ja mangopiimissä maistuu piimän täyteläisyys ja hedelmien sekä marjojen raikkaus. Vähälaktoosiset HYLA® mustikka- ja mangopiimät sisältävät vain 3,5 grammaa sokeria 100 grammaa kohti, minkä ansiosta ne sopivat myös ruokajuomaksi. Rasvaakin niissä on vain 0,9 %. Piimä sisältää kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.

”Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.”

Maitohappobakteereja lasten makuun

Maitohappobakteereja sisältävät Valio Play® välipalatuotteet on kehitetty yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Tuotesarjaan kuuluu jogurtteja, jogurttivanukkaita, juotavaa jogurttia ja maitokaakaota. Jogurttivanukkaissa ja jogurteissa on vähintään 30 % vähemmän lisättyä sokeria muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna.

Kaikki maitoa sisältävät Valio Gefilus® tuotteet sopivat lapselle siitä lähtien, kun lapsi saa ravinnossaan lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös kokonaan maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Valio Gefilus® tuotteet ovat oiva D- ja C-vitamiinin lähde

  • Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on runsaasti D-vitamiinia.  D-vitamiini edistää puolustusjärjestelmän toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
  • Valio Gefilus® mehuissa ja hedelmätehoshoteissa on myös runsaasti C-vitamiinia; yhteensä 40 mg /100 g eli 50 prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta. C-vitamiinia on myös Valio Gefilus® marjakeitossa.
  • C-vitamiini parantaa vastustuskykyä, koska se toimii soluja suojaavana antioksidanttina. Lue lisää puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavasta C- vitamiinista ja D-vitamiinista.
  • Maitopohjaisissa Valio Gefilus® tuotteissa on luontaisesti B-ryhmän vitamiineja.
  • Nauti Valio Gefilus® tuotteita päivittäin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi