Valio Gefilus® tuotteet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Tiesitkö, että jopa 70 % vastustuskyvystä sijaitsee suolistossa? Kun suolisto ei ole kunnossa, se tuntuu koko kehossa. Ota Valio Gefilus® tuotteet avuksi kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja vahvista sisäistä voimaasi vuoden jokaisena päivänä.

Miksi valita Valio Gefilus®?

Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä. Kyseinen maitohappobakteeri on paitsi maailman tutkituin, ainutlaatuinen myös toisesta syystä: sillä on pehmeät karvat, jotka auttavat bakteeria kiinnittymään suoliston seinämiin ja pysymään niissä kiinni. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät myös runsaasti D-vitamiinia ja osa tuotteista myös C-vitamiinia, jotka tukevat luontaista vastustuskykyäsi.

Valio Gefilus® hedelmäiset ja marjaisat mehut

Maitohappobakteerit voi nauttia myös marja- ja hedelmämehujen muodossa. Valio Gefilus® marja- ja hedelmämehuissa on runsaasti makuvaihtoehtoja, joista osassa ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Valio Gefilus® lähde mehu on kevyempi makuelämys, jossa yhdistyvät mehun hedelmäisyys ja puhtaan veden raikkaus. Se sisältää 30 % vähemmän lisättyä sokeria eikä lainkaan lisäaineita tai keinotekoisia makeutusaineita. Makuina löydät hiukan eksoottisemman persikka-passionin sekä kotoisan vadelma-mustaherukan.

Valio Gefilus® samettinen on aiemmin tunnettu mehumaitona. Samettisina makuina löydät ananas-kookoksen, appelsiini-mangon sekä mango-vaniljan. Samettisen pehmeät mehut ovat laktoosittomia, ja lasillisesta (2 dl) saat myös runsaasti kalsiumia.

Tehoshotista potkua päivään

Valio Gefilus tehoshot on näppärä välipala. Tehoshoteista on sekä maitoa sisältäviä että maidottomia vaihtoehtoja. Hedelmä-tehoshot sisältää runsaan hedelmäisen sekoituksen mangoa, appelsiinia, omenaa, banaania ja passionhedelmää. Jogurtin ystäville on tarjolla kolme jogurttipohjaista Valio Gefilus® tehoshot mansikka-mustikka, mansikka-vanilja sekä maustamaton. Kaikki tehoshotit ovat laktoosittomia ja rasvattomia.

Gefilus® smoothiet ja marjakeitto

Valio Gefilus® smoothieissa yhdistyvät marjojen ja hedelmien raikas maku sekä jogurtin pehmeys vähemmällä sokerilla. Käteviin annospakkauksiin (2,5 dl) pakatut smoothiet ovat nopea ja helppo välipala koko perheelle. Valio Gefilus® smoothiet sisältävät 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaiset sokeroidut juotavat jogurtit. Makuja on kaksi: mango ja mansikka-banaani

Pirskahtelevat  ja raikkaat kefiirit

Valio Gefilus® Kefir tuotteet ovat hyvä vaihtoehto vähempisokerisia välipaloja kaipaavalle. Sitä on tarjolla lusikoitavana jogurttina sekä raikkaana juotavana välipalana. Nauti Kefir sellaisenaan tai lisää joukkoon hedelmiä tai marjoja. Se sopii erittäin hyvin myös smoothieiden ja marja- tai hedelmäpirtelöiden valmistukseen.

Herkulliset makuvaihtoehdot juotavissa välipaloissa ovat mustikka, vadelma ja persikka. Maustamattomassa kefiirissä ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja maustetuissakin vain 4 grammaa 100 grammaa kohti, mikä on 40 % vähemmän kuin maustetuissa maitopohjaisissa välipaloissa yleensä. Lusikoitavat mansikan ja sitruunan makuiset Valio Gefilus® Kefir jogurtit sopivat nopeaksi välipalaksi. 

Valio Gefilus® piimää monella tapaa 

Valio Gefilus® tuotesarjasta löydät maustamattoman piimän rasvattomana tai hieman täyteläisempänä, 1 % rasvaa sisältävänä vaihtoehtona. Valio Gefilus® mustikka- ja mangopiimissä maistuu piimän täyteläisyys ja hedelmien sekä marjojen raikkaus. Vähempisokeriset vähälaktoosiset HYLA® mustikka- ja mangopiimät sisältävät vain 3,5 grammaa sokeria 100 grammaa kohti. Rasvaakin niissä on vain 0,9 %. 

”Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.”

Maitohappobakteereja lasten makuun

Kaikki maitoa sisältävät Valio Gefilus® tuotteet sopivat lapselle siitä lähtien, kun lapsi saa ravinnossaan lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös kokonaan maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Valio Gefilus® tuotteet ovat oiva D- ja C-vitamiinin lähde

  • Kaikissa Valio Gefilus® tuotteissa on runsaasti D-vitamiinia.  D-vitamiini edistää puolustusjärjestelmän toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.
  • Valio Gefilus® mehuissa ja hedelmätehoshoteissa on myös runsaasti C-vitamiinia; yhteensä 40 mg /100 g eli 50 prosenttia päivittäisestä saantisuosituksesta. C-vitamiinia on myös Valio Gefilus® marjakeitossa.
  • C-vitamiini parantaa vastustuskykyä, koska se toimii soluja suojaavana antioksidanttina. Lue lisää puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavasta C- vitamiinista ja D-vitamiinista.
  • Maitopohjaisissa Valio Gefilus® tuotteissa on luontaisesti B-ryhmän vitamiineja.
  • Nauti Valio Gefilus® tuotteita päivittäin osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi