Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikille

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia, maitotuotteet myös kalsiumia ja mehut C-vitamiinia. C- ja D-vitamiinit edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän ja kalsium ruoansulatusentsyyminen normaalia toimintaa. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuotteet sisältävät myös ainutlaatuista Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteeria.

Pidä huolta puolustusjärjestelmästäsi

Elimistön puolustusjärjestelmän luoma vastustuskyky on ihmiselle elintärkeää. Hyvän vastustuskyvyn avulla voi huoletta nauttia jokaisesta päivästä. Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille, myös lapsille, raskaana oleville sekä erityisruokavalioita noudattaville.

Lapsille

Maitoa sisältäviä Valio Gefilus® tuotteita voi antaa siitä lähtien, kun lapsi saa ravinnossaan suositusten mukaisesti lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös kokonaan maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Odottaville äideille

Hyvä vastustuskyky auttaa myös raskausaikana. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät runsaasti D-vitamiinia, joka yhdessä tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa ylläpitää puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Kaikenikäisille miehille ja naisille

Koulussa, töissä ja harrastuksissa altistuu helposti tauteja aiheuttaville viruksille. Aktiivista elämää viettävälle hyvä vastustuskyky onkin tärkeä asia päivittäisistä haasteista selviytymisessä. Valio Gefilus® tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikenikäiset, sillä Valio Gefilus® tuotteiden C- ja D-vitamiini ylläpitävät elimistön puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Ikääntyville

Vastustuskyky heikkenee ikääntyessä, mikä voi lisätä ikääntyneiden infektioalttiutta, ja puutteellinen ravitsemustila pahentaa entisestään puolustusjärjestelmän heikkenemistä. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät D-vitamiinia ja mehut myös C-vitamiinia, jotka edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

”Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria”

Mihin C- ja D-vitamiinia tarvitaan elimistössä?

C- ja D-vitamiinia tarvitaan elimistössä mm. edistämään luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Lue lisää puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavasta C- vitamiinista ja D-vitamiinista.

Maailman tutkituin maitohappobakteeri

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG. Sitä on tutkittu yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa ympäri maailmaa.


Energiatarpeesi