Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikille

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä runsaasti D-vitamiinia, joka ylläpitää kehon puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa. Mehupohjaisissa Valio Gefilus® tuotteissa on myös runsaasti puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavaa C-vitamiinia. Nauti osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Pidä huolta puolustusjärjestelmästäsi

Elimistön puolustusjärjestelmän luoma vastustuskyky on ihmiselle elintärkeää. Hyvän vastustuskyvyn avulla voi huoletta nauttia jokaisesta päivästä. Valio Gefilus® tuotteet sopivat kaikenikäisille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville henkilöille, myös lapsille, raskaana oleville sekä erityisruokavalioita noudattaville.

Lapsille

Maitoa sisältäviä Valio Gefilus® tuotteita voi antaa siitä lähtien, kun lapsi saa ravinnossaan lehmänmaitoa. Valio Gefilus® tuotevalikoimassa on myös kokonaan maidottomia vaihtoehtoja, jotka soveltuvat lapsen ruokavalioon siinä vaiheessa, kun lapsi on oppinut juomaan mukista.

Odottaville äideille

Hyvä vastustuskyky auttaa myös raskausaikana. Valio Gefilus® tuotteet sisältävät runsaasti D-vitamiinia, joka yhdessä monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen kanssa ylläpitää puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa.

Kaikenikäisille miehille ja naisille

Koulussa, töissä ja harrastuksissa altistuu helposti tauteja aiheuttaville viruksille. Aktiivista elämää viettävälle vastustuskyky on tärkeä tekijä. Kun vastustuskyky on kunnossa, jaksaa paremmin. Valio Gefilus® tuotteiden käytöstä hyötyvät kaikki, sillä hyvä vastustuskyky auttaa jaksamaan päivittäisissä haasteissa.

Ikääntyville

Vastustuskyky heikkenee ikääntyessä, mikä lisää ikääntyneiden infektioalttiutta, ja puutteellinen ravitsemustila entisestään pahentaa puolustusjärjestelmän heikkenemistä.

”Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria”

Mikä merkitys vitamiineilla on puolustusjärjestelmän toiminnassa?

D-vitamiini tehostaa taudinaiheuttajabakteerien toimintaa heikentävien proteiinien muodostusta kehossa, jolloin tautia aiheuttavat mikrobit kuolevat, ennen kuin ne ehtivät hengitysteihin. C-vitamiini parantaa vastustuskykyä, koska se toimii soluja suojaavana antioksidanttina.

Lue lisää puolustusjärjestelmän toimintaan vaikuttavasta C- vitamiinista ja D-vitamiinista.

Maailman tutkituin maitohappobakteeri

Kaikki Valio Gefilus® tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria Lactobacillus rhamnosus GG. Sitä on tutkittu yli 800 tieteellisessä tutkimuksessa ympäri maailmaa.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi