Valio Oddlygood brunssikilpailu

Valio Oddlygood brunssikilpailun säännöt

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 15.2.2020 klo 8 ja päättyy klo 23:59 4.3.2020.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla, kenen kanssa osallistuisit brunssille Valion arvontapostauksiin Instagramissa. Osallistumisajan päätyttyä Valio arpoo voittajat (15 kpl) kaikkien osallistujien kesken.

4. Palkinnot

Arvonnan palkintona on kaksi paikkaa vegaaniselle Valio Oddlygood -brunssille per kaupunki. Voittajia arvotaan yhteensä viisitoista (15), viisi (5) voittajaa per kaupunki. Yhden brunssin arvo on noin 20 euroa. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Instagramissa.

  • Ensimmäinen brunssipalkinto pe 21.2. Helsinki, Tripla, 4.krs tapahtuma-aukio klo 11 - 12
  • Toinen brunssipalkinto la 22.2. Tampere, Ratinan kauppakeskus klo 11 - 12
  • Kolmas brunssipalkinto la 7.3. Turku, Hansakortteli klo 11 - 12

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity mitenkään Instagramiin.

Päivitetty 13.2.2020.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›