Valio Oivariini® 40 vuotta -ystävyyskampanjan tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten Valio Oy (”Valio” tai ”me”) käsittelee henkilötietojasi, jos osallistut Valion 18.3.2019 - 31.5.2019 järjestämään Valio Oivariini® 40 vuotta -ystävyyskampanjaan.

1. Kuka on henkilötietojesi rekisterinpitäjä?

Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Valio Oy (y-tunnus 0116297-6), Meijeritie 6, 00370 Helsinki.

2. Mitä henkilötietojasi käsittelemme ja mihin tarkoituksiin?

Käsittelemme sinusta seuraavia, meille antamiasi henkilötietoja: nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja kuvasi, jos olet ladannut kuvan kampanjasivustolle. Jos voitat paikan Oivariinin syntymäpäiväjuhlilla, käsittelemme edellä mainittujen lisäksi tietoja ruoka-aineallergioistasi sekä tapahtumaan liittyvää kuva- ja/tai videomateriaalia sinusta. Jos ystäväsi on ilmoittanut sinut mukaan kampanjaan, käsittelemme sinusta mahdollisesti nimeäsi ja kuvaasi (jos ystäväsi on ilmoittanut koko nimesi ja ladannut kuvan kampanjasivustolle), sekä kuva- ja/tai videomateriaalia sinusta, jos voitatte paikan tapahtumassa.

Jos olet ilmoittautunut kampanjaan Radion Novan verkkosivuilla olevan ilmoittautumislinkin kautta, Radio Nova lähettää edellä mainitut henkilötietosi meille.

Käsittelemme henkilötietojasi kampanjan toteuttamiseksi ja voittajien valitsemiseksi. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen täytäntöönpano sinun ja Valion välillä (osallistumalla kampanjaan sitoudut samalla sen sääntöihin).

3. Ketkä käsittelevät henkilötietojasi?

Henkilötietojasi käsittelevät työntekijämme, jotka ovat mukana järjestämässä kampanjaa. Kyseisillä työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla. Lisäksi henkilötietojasi käsittelee yhteistyökumppanim-me SEK, joka toteuttaa kampanjasivut lukuumme. Siltä osin kuin olet ilmoittautunut kampanjaan Radio Novan verkkosivujen kautta, Radio Nova (Bauer Media) käsittelee henkilötietojasi lukuumme.

4. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi kampanjan keston ja järjestämisen ajan. Poistamme henkilötietosi kuuden kuukauden kuluessa siitä, kun kampanja on päättynyt. Käyttöömme antamasi valokuva tai tapahtumassa kuvattu kuva- ja/tai videomateriaali jää kuitenkin sosiaalisen median kanaviimme myös tämän jälkeen.

5. Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:

  • saada pääsy henkilötietoihisi (saada henkilötiedot itsellesi nähtäväksi sähköisessä tai muussa kirjallisessa muodossa);
  • vaatia epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojesi oikaisemista tai niiden täydentämistä;
  • vaatia henkilötietojesi poistamista;
  • peruuttaa sähköiseen suoramarkkinointiin (muistutus- ja markkinointiviestit) antamasi suostumus; ja
  • vaatia henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista

Sinun on esitettävä edellä mainittujen oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntösi kohdan 6 mukaisesti. Voimme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi tai tarkentamaan pyyntöäsi ennen sen toteuttamista.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos katsot, että emme ole käsitelleet henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

6. Kehen voit ottaa yhteyttä?

Jos haluat toteuttaa edellä mainittuja oikeuksiasi tai jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse privacy.office@valio.fi tai puhelimitse +358 10 381 2185.

Päivitetty 13.3.2019