Valio Onni tuotteiden arvonta

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

12.7 - 4.8.2019

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 12.7 - 31.7.2019 kommentoimalla @miiametsoblog @emmiryhanen, @eveliinadaniela, @operaatioaiti, @laluuna ja @tehtavanimikkeenablogi arvontapostaukseen Instagramissa. Arvontapostauksen tunnistaa merkinnöistä kaupallinen yhteistyö #valioonni, #valiofi, @valio_fi sekä #arvonta. Osallistumisajan päätyttyä @miiametsoblog @emmiryhanen, @eveliinadaniela, @operaatioaiti, @laluuna ja @tehtavanimikkeenablogi arpovat voittajat (1 kpl / vaikuttaja) kaikkien osallistujien kesken aikavälillä 12.7 - 4.8.2019. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on @miiametsoblog @emmiryhanen, @eveliinadaniela, @operaatioaiti, @laluuna ja @tehtavanimikkeenablogi oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

@emmiryhanen, @eveliinadaniela, @laluuna ja @tehtavanimikkeenablogi arpovat palkintona yhden kuukauden Onnit siten, että kukin arpoo yhden palkinnon, joka sisältää kuukauden Onnit (30kpl). Kunkin palkinnon arvo on 30€. Voittajalle ilmoitetaan voitosta @emmiryhanen, @eveliinadaniela, @laluuna ja @tehtavanimikkeenablogi lähettämällä direct-viestillä Instagramissa kampanjan aikana. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

@miiametsoblog ja @operaatioaiti arpovat palkintona yhden kuukauden Onnit ja perheen Kimppalipun Korkeasaaren eläintarhaan siten, että molemmat arpovat yhden palkinnon, joka sisältää kuukauden Onnit (30kpl) ja Kimppalipun Korkeasaaren eläintarhaan (sisältää sisäänpääsyn 2 aikuiselle ja kolmelle 4-17 -vuotiaalle lapselle). Kunkin palkinnon arvo on 30€ + 56€. Voittajalle ilmoitetaan voitosta @miiametsoblog ja @operaatioaiti lähettämällä direct-viestillä Instagramissa kampanjan aikana. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti:

Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.