Valio Onni® tuotteiden arvonta 3.4.-10.4.2019

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

3.4.-10.4.2019

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 3.4.-10.4.2019 kommentoimalla @monika.lindeman, @miiametsoblog @iidanmatkassa tai @sallaoona arvontapostaukseen Instagramissa. Arvontapostauksen tunnistaa merkinnöistä kaupallinen yhteistyö #valioonni, #valiofi, @valio_fi sekä #arvonta. Osallistumisajan päätyttyä Monika Lindeman, Miiametsoblog, Iidanmatkassa ja Sallaoona arpovat voittajat (1 kpl / vaikuttaja) kaikkien osallistujien kesken aikavälillä 3.4.-10.4.2019 seuraavanlaisesti: Monika Lindeman 10.4., Miiametsoblog 3.4., Iidanmatkassa 8.4. ja Sallaoona 4.4. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on Monika Lindemanilla, Miiametsoblogilla, Iidanmatkassa ja Sallaoonalla oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Arvonnan palkintona arvotaan yhden kuukauden Onnit (30kpl/vaikuttaja) siten, että Monika Lindeman, Miiametsoblog, Iidanmatkassa ja Sallaoona arpovat kukin yhden palkinnon, joka sisältää kuukauden Onnit (30kpl). Kunkin palkinnon arvo on 28,50 €. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Monika Lindemanin, Miiametsoblogin, Iidanmatkassa ja Sallaoonan lähettämällä direct-viestillä Instagramissa seuraavien viikkojen aikana: Monika Lindeman vko 15, Miiametsoblog vko 14, Iidanmatkassa vko 15 ja Sallaoona vko 14. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Päivitetty 21.3.2019