Valio PROfeel tuotteiden arvonta 17.9.-19.9.2018

 

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

17.9.-19.9.2018

3. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

4. Osallistuminen ja voittajien valinta

Arvontaan voi osallistua 17.–19.9.2018 kommentoimalla @joonashaapasaari tai @joosuavisuri arvontapostaukseen Instagramissa. Arvontapostauksen tunnistaa merkinnöistä kaupallinen yhteistyö @valio_fi sekä #arvonta. Osallistumisajan päätyttyä Joonas Haapasaari ja Joosua Visuri arpovat voittajat (2 kpl / talentti) kaikkien osallistujien kesken 20.9.2018.

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on Joonas Haapasaarella ja Joosua Visurilla oikeus arpoa uusi voittaja.

5. Palkinnot

Arvonnan pääpalkintona arvotaan 2 kappaletta 3 kuukauden PT-nettivalmennuksia siten, että Joonas Haapasaari arpoo yhden ja Joosua Visuri yhden palkinnon. Joonas Haapasaaren palkinnon arvo on 360 € (3 x 120 €) ja Joosua Visurin 540 € (3 x 180 €). Pääpalkinnon lisäksi arvotaan 2 kpl Valio PROfeel tuotepaketteja siten, että Joonas Haapasaari arpoo yhden ja Joosua Visuri yhden palkinnon. Yhden Valio PROfeel tuotepaketin arvo on 80€.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta Joonas Haapasaaren ja Joosua Visurin lähettämällä direct-viestillä Instagramissa viikon 38 aikana ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti: Valion kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaseloste

7. Muuta huomioitavaa

Valio ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista tai niiden sisällöstä. Valio ei hyödynnä kilpailuvastauksia muuhun kuin voittajien kontaktointiin. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Energiatarpeesi