Valio.fi on uudistunut: tutustu uuteen ilmeeseen

Uudistuksen tavoitteena on tehdä sivuista entistä selkeämmät ja helpommat käyttää. Olemme keskittyneet parantamaan etenkin suosituimpia sivuja ja toiminnallisuuksia, kuten reseptin tallentamista muistiin ja kauppalistalle lisäämistä. Muutokset näkyvät sivuilla tällä viikolla.

Valion verkkosivuja ja -sisältöjä kehitetään jatkuvasti paremmaksi käyttäjien toiveiden perusteella. Tällä viikolla teemme muutoksia, jotka parantavat sekä verkkosivujen ulkonäköä, että käytettävyyttä. Lue alta, mitkä asiat muuttuvat.

Sivuston navigaatio ja sisäänkirjautuminen

  • Vasempaan yläreunaan tulee ns. hampurilaisvalikko. Sitä klikkaamalla aukeaa valintaikkuna, josta näet kaikki sivuston eri osa-alueet.
  • Myös sisäänkirjautuminen löytyy jatkossa vasemman yläreunan valikon kautta. Kirjautuminen ei itsessään muutu, sillä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi pysyvät samoina.
Sivustouudistuksessa päivittetty navigaatio Valio.fi:n navigaatiotaulu

Omat tiedot -sivu

  • Näet tallentamasi reseptit, omat tietosi ja kauppalistasi klikkaamalla oikean yläreunan sydänikonia.
  • Kaikki muistiin tallentamasi reseptit löytyvät yhdestä paikasta Omat -osion Reseptit-välilehdeltä.

Resepti- ja tuotesivut

  • Resepti- ja tuotesivujen ulkoasu on päivittynyt.
  • Reseptin voi edelleen arvostella tähdillä tai tallentaa muistiin omiin resepteihin. Lisäksi reseptejä voi tuttuun tapaan kommentoida.
Uudistuneen valio.fi-sivuston sivuja eri laitteiden näytöillä Lettukakkuresepti tietokoneen näytöllä

Mitä mieltä olet uudistuksesta?

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudistuksesta, sillä haluamme jatkossakin kehittää sivujamme mahdollisimman hyvin Sinua palvelevaksi. Odotamme palautettasi!

Anna palautetta ›

Energiatarpeesi