Elämän tärkeimmät hetket tapahtuvat #yhdessäpöydässä

Perheen ja ystävien kesken vietetään usein elämän parhaimmat hetket, joten mitä jos söisimme enemmän yhdessä?

Kutsuimme ihmisiä yhteiseen pöytään niin Vain elämää -artistien tyyliin Satulinnaan kuin kesäiselle aamiaiselle keskelle suomalaista luontoa. Tuntemattomat ihmiset ovat voineet tarjota toisilleen seuraa jouluaterialle ja vanhuksia on ilahdutettu vierailemalla hoivakodeissa pääsiäisen aikaan. Näistä yhteisistä hetkistä on syntynyt paljon lämpöisiä muistoja.

Kolme unohtumatonta aamiaista kesän kauneimmissa maisemissa

Viime kesänä alkanut tarina sai jatkoa, kun kunnostimme kolme unohtunutta pöytää ja toimme yhteen erilaisia ihmisiä aamiaisen ääreen. Tuula halusi yhdistää perheensä maailman toiselta puolelta. Niinpä kutsuimme hänen Suomessa vierailevan tyttärensä ja perheensä Kuivasaareen. Pauliina ja Jutta taas halusivat jakaa voittonsa tuntemattomien kesken Olavinlinnassa. Tanja halusi ikuistaa kuvan tyttäristään Kolilla, jossa hänen äitinsä on valokuvattu nuorena.

Tässä tunnelmia kisan voittaneiden upeiden porukoiden unohtumattomista aamiaishetkistä #yhdessäpöydässä

Katso video ›

Pääsiäisen yhteinen kahvihetki

Vanhuksia ilahdutettiin pääsiäislauantaina viidessä Coronaria Kotikylä -hoivakodissa ympäri Suomea. Kymmeniä ihmisiä liittyi vanhusten ja heidän läheistensä seuraan kahvittelun, ruoanlaiton ja yhdessäolon merkeissä. Yhteisen pöydän ääressä asukkaat ja vieraat jakoivat pääsiäismuistojaan ja etenkin mämmi puhutti niin puolesta kuin vastaan.

Tässä kuvatunnelmia lämminhenkisistä pääsiäishetkistä.

Joulu keräsi tutut ja tuntemattomat yhteen

Jouluna 2017 halusimme tarjota yksinäisille mahdollisuuden viettää joulunaikaa #yhdessäpöydässä. Vaikka joulu on perinteisesti yhdessäolon ja hyvien ruokien aikaa, moni viettää joulua tahtomattaan yksin. Marraskuussa järjestimme Marttojen kanssa kaikille avoimia yhteisiä kokkausiltoja ympäri Suomen. Avasimme myös verkkopalvelun, jossa sadat ihmiset eri puolilta Suomea toivottivat yksinäisen tervetulleeksi omaan pöytäänsä. Näin muistutimme, että elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä.

Katso video ›

Päivä Satulinnassa

Tuhannet ihmiset kertoivat meille, kenen kanssa he haluaisivat kokoontua Satulinnaan #yhdessäpöydässä kuin Vain elämää -tähtiartistit. Tarinanne olivat koskettavia ja oli ilo kattaa pöytä hyville ystäville. Katso filmi Ainon ja hänen ystäviensä ikimuistoisesta päivästä.

Katso filmi ›

Pöydät saivat uuden elämän ja ihmisiä ympärilleen

Kunnostimme kolme pöytää, joiden ääressä kukaan ei ole aikoihin syönyt, ja kutsuimme ihmisiä viettämään yhteistä aikaa niiden ympärille. Katso, mitä kaikkea pöydät saivat kokea kesäisen aamiaiskilpailun voittajien kanssa.

Katso video ›

Arki maistuu paremmalle yhdessä

Hyvä arkiruoka houkuttelee viipymään pöydässä. Katso ideat nopeisiin arkiruokiin, jolloin voit viettää vähemmän aikaa keittiössä ja enemmän perheen kanssa.

Helpot ja nopeat arkiruoat ›

Välipalakin voi olla yhteinen hetki

Pysähtymiseen ei tarvita tuntitolkulla aikaa – myös välipala voi olla mukava hetki tohinan keskellä. Pieni tauko tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Jaettuna vielä enemmän.

Helpot välipalavinkit ›

Jaa hetki

Istutteko juuri yhdessä pöydässä? Jaa päivän paras hetki muiden kanssa hashtagilla

#yhdessäpöydässä.

Energiatarpeesi