Elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä

Mitä jos alkaisimme syödä useammin yhdessä?

Kun istahtaa pöytään koko perheen tai kaveriporukan voimin, huomaa pian, että aika, jota ei muka ollut, onkin parasta aikaa, mitä olla saattaa.

Päivä Satulinnassa

Tuhannet ihmiset kertoivat meille, kenen kanssa he haluaisivat kokoontua Satulinnaan #yhdessäpöydässä kuin Vain elämää -tähtiartistit. Tarinanne olivat koskettavia ja oli ilo kattaa pöytä hyville ystäville. Katso filmi Ainon ja hänen ystäviensä ikimuistoisesta päivästä.

Katso filmi ›

Joulu keräsi tutut ja tuntemattomat yhteen

Jouluna 2017 halusimme tarjota yksinäisille mahdollisuuden viettää joulunaikaa #yhdessäpöydässä. Vaikka joulu on perinteisesti yhdessäolon ja hyvien ruokien aikaa, moni viettää joulua tahtomattaan yksin. Marraskuussa järjestimme Marttojen kanssa kaikille avoimia yhteisiä kokkausiltoja ympäri Suomen. Avasimme myös verkkopalvelun, jossa sadat ihmiset eri puolilta Suomea toivottivat yksinäisen tervetulleeksi omaan pöytäänsä. Näin muistutimme, että elämän tärkeimmät asiat tapahtuvat #yhdessäpöydässä.

Katso video ›

Arki maistuu paremmalle yhdessä

Hyvä arkiruoka houkuttelee viipymään pöydässä. Katso ideat nopeisiin arkiruokiin, jolloin voit viettää vähemmän aikaa keittiössä ja enemmän perheen kanssa.

Helpot ja nopeat arkiruoat ›

Välipalakin voi olla yhteinen hetki

Pysähtymiseen ei tarvita tuntitolkulla aikaa – myös välipala voi olla mukava hetki tohinan keskellä. Pieni tauko tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Jaettuna vielä enemmän.

Helpot välipalavinkit ›

Jaa hetki

Istutteko juuri yhdessä pöydässä? Jaa päivän paras hetki muiden kanssa hashtagilla

#yhdessäpöydässä.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi