Joulua vietetään #yhdessäpöydässä

Jouluna kenenkään ei pitäisi jäädä yksin.

Joulu on yhdessäolon ja hyvien ruokien, mutta myös jakamisen aikaa. Olisiko teidän pöytänne ääressä tilaa vielä sellaiselle, joka muuten jäisi yksin? Vai kaipaatko juuri sinä seuraa ja toivot hiljaa tulevasi kutsutuksi vaikka ihan vain glögille tänä jouluna?

Tällä sivulla voit joko toivottaa vieraan tervetulleeksi omaan pöytääsi tai halutessasi ilmoittautua itse vieraaksi.

Ilmoita vapaa paikka pöydästäsi

 • 1

  Täytä kutsun tiedot Kerro lyhyesti millaiseen tilaisuuteen vieraasi kutsut: ihan vain arki-illan glögille pienellä porukalla vai kenties koko perheen yhteistä aattoiltaa viettämään? Mitään henkilökohtaisia tietojasi ei julkaista kutsun mukana.

 • 2

  Julkaise kutsusi Kerro myös muille, että pöydässänne on paikka vapaana – voihan seuraa kaipaava yksinäinen löytyä niinkin läheltä kuin omista sosiaalisen median verkostoistasi.

 • 3

  Valitse vieraasi Saat palvelun kautta sähköpostiisi yhteydenottoja – mahdollisesti enemmän kuin yhden. Voit vastata niistä yhteen tai useampaan, jolloin välillenne muodostuu sähköpostiyhteys. Näin voitte sopia yksityiskohdista ja mahdollisesti vähän tutustuakin etukäteen.

 • 4

  Viettäkää mukava yhteinen jouluhetki Kun oman pöytäsi paikka on täytetty, kutsu poistetaan palvelusta eikä siihen voi enää tulla uusia ilmoittautumisia. Siispä enää jäljellä on se mukavin: jouluinen tuokio, jonka vietätte #yhdessäpöydässä.

Ilmoittaudu vieraaksi vapaaseen pöytään

 • 1

  Hae sinulle sopivin pöytäseurue Katso listalta, millaisia tilaisuuksia sinun lähelläsi järjestetään, ja ilmoittaudu eniten omalta tuntuvaan seurueeseen vieraaksi. Kutsujasta olisi myös varmasti mukavaa, jos kertoisit ilmoittautumislomakkeessa itsestäsi muutamalla sanalla.

 • 2

  Odota kutsun vahvistusta Saat emännältä/isännältä sähköpostia, kun hän vahvistaa ilmoittautumisesi. Koska vapaan pöydän ilmoittanut voi saada useita yhteydenottoja, saattaa myös käydä niin, ettei juuri sinun ilmoittautumiseesi vastata. Silloin voit ilmoittautua johonkin toiseen pöytään.

 • 3

  Viettäkää mukava yhteinen jouluhetki Kun olet saanut vahvistetun kutsun sähköpostiisi, voitte vaihtaa yhteystietoja ja sopia tapaamisesta tarkemmin. Ja sittenhän on jäljellä enää se mukavin: jouluinen tuokio, jonka vietätte #yhdessäpöydässä.

Valtaosa suomalaisista söisi mielellään useammin yhdessä – myös jouluna. Valio haluaa omalta osaltaan auttaa vähentämään joulunajan yksinäisyyttä madaltamalla kynnystä yhteisen joulupöydän etsimiseen ja löytämiseen.

”Joulua vietetään #yhdessäpöydässä” on hanke, jonka kautta toivottavasti mahdollisimman monelle tarjoutuu mahdollisuus viettää tänä vuonna joulunaikaa yhdessä muiden kanssa.

Valio Joulua vietetään #yhdessäpöydässä 2017 -kampanjan säännöt

Valtaosa suomalaisista söisi mielellään useammin yhdessä – myös jouluna. Valio haluaa omalta osaltaan auttaa vähentämään joulunajan yksinäisyyttä madaltamalla kynnystä yhteisen joulupöydän etsimiseen ja löytämiseen. ”Joulua vietetään #yhdessäpöydässä” on hanke, jonka kautta toivottavasti mahdollisimman monelle tarjoutuu mahdollisuus viettää tänä vuonna joulunaikaa yhdessä muiden kanssa.

1. Järjestäjä

Valio Oy, Meijeritie 6, 00370 Helsinki
Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia digi@valio.fi.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 27.11.2017 ja päättyy 31.12.2017. Ilmoituksia voi jättää 22.12.2017 klo 16.00 asti, mutta pöytiä voi hakea 31.12.2017 asti.

3. Osallistumisoikeus

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta.

4. Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voi osallistua kahdella tavalla: ilmoittamalla paikka omasta joulupöydästä tai hakemalla vapaata paikkaa joulupöydästä.

Ilmoita paikka omasta pöydästä:

Täytä kutsun tiedot:

 • Nimimerkki
 • Tapahtuman päivämäärä ja kellonaika
 • Tapahtuman tyyppi
 • Katuosoite, postinumero ja –toimipaikka (näitä tietoja ei näytetä, käytetään vain etäisyyden arviointia varten)
 • Sähköpostiosoite (tietoa ei näytetä, käytetään vain automaattista vahvistusviestiä varten)
 • Tapahtuman kuvaus eli kerro millaiseen pöytäseurueeseen vieraasi kutsut.

Huomioithan, ettet jaa liian yksityiskohtaisia tietoja itsestäsi. Saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin, jossa on myös linkki ilmoituksen poistamiseksi. Yhteydenotot saat palvelun kautta antamaasi sähköpostiin. Vastaamalla oma sähköpostiosoitteesi näkyy myös viestin lähettäjälle. Voitte sopia vierailun yksityiskohdista henkilökohtaisesti vieraasi kanssa. Kun olet ollut yhteydessä vieraaseesi ja vierailuun liittyvät asiat on sovittu, poista ilmoituksesi linkistä, jonka sait vahvistusviestin mukana. Näin et saa enää uusia yhteydenottoja muilta vierailta, jotka etsivät pöytää.

Hae vapaata paikkaa joulupöydästä:

Hae listalta sopiva pöytäseurue ja lähetä viesti palvelun kautta pöydän ilmoittaneelle. Pöydän ilmoittaja saa palvelun kautta sähköpostiinsa antamasi sähköpostiosoitteen ja viestin, jonka hänelle lähetät. Huomioithan, ettet jaa liian yksityiskohtaisia tietoja itsestäsi. Kun pöydän ilmoittaja vastaa, voitte sopia vierailun yksityiskohdista henkilökohtaisesti. Pöydän ilmoittaja voi saada useita viestejä, eikä häntä ole velvoitettu vastaamaan kaikkiin viesteihin.

Kampanjaan voi osallistua valio.fi/yhdessäpöydässä -sivulla 27.11.2017–31.12.2017

5. Kampanjan tiedot

Valio välittää pöydän hakijan viestin pöydän ilmoittajalle. Tämän jälkeen yhteydenpito tapahtuu pöydän ilmoittajan ja pöytää hakeneen välillä heidän valitsemallaan tavalla.

Valio ei vastaa osallistujille syntyvistä kuluista kampanjaan liittyen. Valio ei vakuuta tilaisuuksia eikä niihin osallistuvia henkilöitä.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä mainontaan, markkinointiin tai suoramarkkinointiin. Kampanjan rekisteriseloste ›

Nämä säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä pidättäen myös oikeuden sääntömuutoksiin.

Rekisteriselosteet: 
 

Suora­markkinointi­rekisteri­seloste >>

Valio Akatemia® rekisteri­seloste >>

 

Henkilö­rekisteri­seloste

Valion verkko- ja mobiili­palvelun henkilö­rekisterin rekisteri­seloste

Henkilötietolain 22.4.1999/523 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Valio Oy
Meijeritie 6
Helsinki
PL 10
00039 VALIO

Henkilörekisteriä hoitava henkilö
Tomas Saarnisto, Valio Oy

Henkilötietojen käsittelyn  tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on tapahtuman ilmoittajan ja tapahtumaan osallistujan kommunikoinnin mahdollistaminen.

Tässä kampanjassa annettuja tietoja ei käytetä mainontaan, markkinointiin tai suoramarkkinointiin.

Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä

Henkilörekisteri sisältää henkilötietoja Valio verkko- ja mobiilipalvelun Käyttäjäksi rekisteröityneistä luonnollisista henkilöistä.

Kuvaus rekisteröityihin liittyvistä tiedoista

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

 • Tapahtuman nimimerkki
 • Tapahtuman päivämäärä ja kellonaika
 • Tapahtuman tyyppi
 • Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka
 • Sähköpostiosoite
 • Tapahtuman kuvaus
 • Sääntöjen hyväksyminen
 • IP-osoite
 • Tapahtuman ilmoituksen tallennusaika
 • Yhteydenottoviesti

Näistä tiedoista ei näytetä julkisesti seuraavia:

 • Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka
 • Sähköpostiosoite
 • Sääntöjen hyväksyminen
 • IP-osoite
 • Tapahtuman ilmoituksen tallennusaika
 • Yhteydenottoviesti

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja.

Säännönmukaisten tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimin tavoin niille Valion yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille, jotka toimivat Valion toimeksiannosta ja lukuun Valion verkkopalveluun ja tähän kampanjaan liittyen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Valion lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy. Rekisterinpitäjän toimitiloissa harjoitetaan kulunvalvontaa.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi