Poppareita ja räppäreitä

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan ensimmäisessä jaksossa vietetään Linnanmäellä kesätöissä yhteen hitsautuneiden ystävien yllätyspäivää.

Yllätys yhdessä pöydässä on TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Riehakkaina ja kiitollisina huvipuistofiiliksissä

Linnanmäellä kesätöissä ollut Rita haluaa yllättää työkaverinsa Saulin. Huippukokki Teemu Laurellin kanssa hän järjestää koko Lintsin ystäväporukalle mielettömän päivän ruoan merkeissä ja lopuksi paikalle saapuu myös Saulin idoli, räppäri Gettomasa.

Parikymppinen Rita lähti Helsinkiin Linnanmäen kesätöiden perässä ja löysi työyhteisöstä henkisen kotinsa. Kämpän lähdettyä alta toinen lintsiläinen, Sauli, tarjosi Ritalle huonetta omasta asunnostaan ja yhteiselon myötä Ritasta ja Saulista tuli erottamattomat ystävykset. Rita löysi lopulta oman asunnon ja oli aika jatkaa matkaa. Ritan ja Saulin ystävyys jatkuu kuitenkin tiiviinä ja Rita haluaa yllättää Saulin kiittääkseen häntä avusta ja ystävyydestä.

Katso jakso

  • Jakso 1: Poppareita ja räppäreitä

    Linnanmäellä kesätöissä ollut Rita haluaa yllättää työkaverinsa Saulin. Huippukokki Teemu Laurellin kanssa hän järjestää koko Lintsin ystäväporukalle mielettömän päivän ruoan merkeissä.

Huvipuistomainen menu

Tässä jaksossa valmistetaan ja nautitaan yhdessä huvipuistomainen menu. Se sisältää herkullisen premium cheeseburgerin ja bataattiranskalaiset, joiden kylkeen tulee AURA dippi.  Jälkiruoaksi on tarjolla popcornia monessa muodossa – sekä karamellisoituna että milkshakessa. Jotta hupi ei lopu kesken, loppuun maistetaan vielä helpot ja herkulliset vohvelit jäätelöiden kera.

Tässä jaksossa kokkailtiin näillä resepteillä

Lisää reseptejä yhteisiin hetkiin

Jos burgerinälkä yltyi, kokeile Valio Koekeittiön premium burgeria, bataattiranskalaisia inkiväärikastikkeella tai huvittele jäätelöpiirakalla.

Kauan eläköön hauskuus!

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti, pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on uusi TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta yllätysvierailla.

Tutustu